Flexibla kontorslösningar

Flexibla kontorslösningar för samtida företag


Nya beteenden bland företag och deras anställda har resulterat i att kontorsbehoven förändrats. I allt större utsträckning efterfrågas numera flexibla lösningar, vilket vi anser vara ett attraktivt val för såväl samtida som framtida bolag. Därför tänkte vi också berätta mer om den flexibla kontorslösning som blivit mest populära under senaste år – Coworking spaces.

Vad menas med flexibla kontorslösningar?

Flexibla kontorslösningar kan innebära olika saker för olika personer. För oss på CONVENDUM kännetecknas dessa lösningar av en genomtänkt utformning som gör det möjligt för människor att själva styra över sin vardag.

En essentiell del av detta handlar om att kunna röra sig mellan olika utrymmen som är anpassade för att lösa olika typer av arbetsuppgifter. Flexibiliteten ska också innebära att lokalernas utformning tilltalar organisationer i olika storlekar och branscher.

Coworking space – en flexibel kontorslösning

Coworking spaces är en attraktiv lösning för såväl små som stora organisationer, på jakt efter en flexibel kontorslösning. Det är också därför som vi på CONVENDUM etablerar moderna Coworking spaces som kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym, musikstudios och showrooms.

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM ges såväl små som stora organisationer möjlighet att utvecklas i en social och professionell kontext. De privata premiumkontoren ger tillgång till egna privata rum för arbete medan coworkingytor ger upphov till öppna ytor för olika typer av arbete, spontana möten samt ytor för avkoppling.

För de största bolagen finns även Big Office, vilket är helt egna skräddarsydda fullt utrustade kontorsytor med samma förmåner som du återfinner på våra Coworking space, det vill säga fullt utrustad kontorsmiljö med inkluderande service i en premium design. Inte nog med att ni få en helt egen skräddarsydd yta, oftast i anslutning till ett Coworking space, ni har även tillgång till alla andra adresser där vi har Coworking spaces, där ni enkelt kan ta ett möte eller jobba ifrån ifall behovet uppstår.

Dagliga frukostar och veckovisa after works i de trevliga loungerna blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter, knyta nya kontakter samt påbörja nya samarbeten med andra medlemmar.

Kontor Göteborg - Med hjälp av Convendum kan du hitta ett ledigt kontor i Göteborg

Våra mötes- och konferensrum i varierande storlekar gör det möjligt att genomföra allt ifrån telefonmöten till större sammankomster med hundratals deltagare.

I medlemskapet ingår dessutom alla kringtjänster som du kan förvänta dig av en modern arbetsplats. Det innebär att du slipper tänka på tids- och kostnadskrävande uppgifter som reception, städning, Wi-Fi, skrivare och IT-support.

Med ditt exklusiva medlemskort får du 24h tillgänglighet på samtliga av våra Coworking spaces i Stockholm, Göteborg, Palma De Mallorca samt kommande etableringar. En svårslagen flexibilitet som gör det möjligt för både små och stora företag att utvecklas i en social och professionell kontext!

Flexibla kontorslösningar är på frammarsch och ett attraktivt val för såväl samtida som framtida företag. Om du också vill ta del av dessa fördelar, kan du med fördel flytta verksamheten till något av våra moderna Coworking spaces.  

Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.