Flexibla kontorslösningar och flexibla kontor

Nya beteenden bland företag och anställda har resulterat i att kontorsbehoven förändrats. I allt större utsträckning efterfrågas flexibla lösningar. Ett alternativ bland flexibla kontorslöningar som blivit väldigt populärt är Coworking spaces. Här kan du läsa om vad ett flexibelt kontor egentligen innebär.

Vad menas med flexibla kontorslösningar?

Flexibla kontorslösningar kan innebära olika saker för olika personer. För oss på CONVENDUM kännetecknas det av lösningar med en genomtänkt utformning som gör det möjligt för människor att själva styra över sin vardag.

Något som kännetecknar det flexibla kontoret är att du kan röra dig fritt mellan olika utrymmen som är anpassade för olika typer av behov. Flexibiliteten ska också innebära att lokalernas utformning tilltalar organisationer i olika storlekar och branscher.

Coworking space – en flexibel kontorslösning

För små och stora organisationer som är på jakt efter en flexibel kontorslösning är Coworking spaces en attraktiv lösning. Det är därför vi på CONVENDUM etablerar moderna Coworking spaces som kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna ytor. Hos oss finns lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym, musikstudios och showrooms.

Utvecklas i en social och professionell kontext

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM får ni möjlighet att utvecklas i en social och professionell kontext. Premiumkontoren ger tillgång till egna privata rum för arbete, medan coworkingytorna ger plats för arbete, spontana möten och avkoppling.

Dagliga frukostar och veckovisa after works i de trevliga loungerna blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter, knyta nya kontakter och påbörja nya samarbeten.

Big office för de största

För de största bolagen finns även Big Office – en egen skräddarsydd fullt utrustad kontorsyta. Big office kommer med samma förmåner som du får på våra Coworking spaces, det vill säga fullt utrustad kontorsmiljö med inkluderande service i en premium design.

Ni får också tillgång till alla CONVENDUMs Coworking spaces, så att ni enkelt kan ta ett möte där det passar er och kunden bäst. Våra mötes- och konferensrum i varierande storlekar gör det möjligt att genomföra allt ifrån telefonmöten till större sammankomster med hundratals deltagare.

Kontor Göteborg - Med hjälp av Convendum kan du hitta ett ledigt kontor i Göteborg

Tillgängligt dygnet runt

Med ditt exklusiva medlemskort har du access till kontoret dygnet runt på alla våra Coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Palma De Mallorca. 

I medlemskapet ingår även alla kringtjänster som du kan förvänta dig av en modern arbetsplats. Det innebär att du slipper tänka på tids- och kostnadskrävande uppgifter som reception, städning, Wi-Fi, skrivare och IT-support.

Flexibla kontorslösningar är ett attraktivt val för såväl samtida som framtida företag. Om du också vill ta del av dessa fördelar, kan du med fördel flytta verksamheten till något av våra moderna Coworking spaces.  

Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev