Flexibla kontorslösningar

Flexibla kontorslösningar för samtida företag


Nya beteenden bland företag och deras anställda har resulterat i att kontorsbehoven förändrats. I allt större utsträckning efterfrågas numera flexibla lösningar, vilket vi anser vara ett attraktivt val för såväl samtida som framtida bolag. Därför tänkte vi också berätta mer om den flexibla kontorslösning som blivit mest populära under senaste år – Coworking spaces.

Vad menas med flexibla kontorslösningar?

Flexibla kontorslösningar kan innebära olika saker för olika personer. För oss på CONVENDUM kännetecknas dessa lösningar av en genomtänkt utformning som gör det möjligt för människor att själva styra över sin vardag.

En essentiell del av detta handlar om att kunna röra sig mellan olika utrymmen som är anpassade för att lösa olika typer av arbetsuppgifter. Flexibiliteten ska också innebära att lokalernas utformning tilltalar organisationer i olika storlekar och branscher.

För ett mindre bolag kan det vara av största vikt att expandera sin verksamhet. Möjligheten till spontana möten och nätverkande är därför essentiellt. Man har varken tid eller energi för att fokusera på fastighetsleasing, samtidigt som man inte kan kompromissa med förstklassig IT och annat som förväntas av ett professionellt bolag.

En större organisation kan istället ha ett behov av att kunna fokusera på kärnverksamheten, öka trivseln bland sina medarbetare men också attraktiviteten för topptalanger. Flexibla kontorslösningar ska kunna möta behoven hos båda dessa verksamheter!

Coworking space – en flexibel kontorslösning

Coworking spaces är en attraktiv lösning för såväl små som stora organisationer, på jakt efter en flexibel kontorslösning. Det är också därför som vi på CONVENDUM etablerar moderna Coworking spaces som kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym, musikstudios och showrooms.

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM ges såväl små som stora organisationer möjlighet att utvecklas i en social och professionell kontext. De privata premiumkontoren främjar fokuserat arbete medan coworkingytor ger upphov till såväl arbete som spontana möten.

Dagliga frukostar och veckovisa after works i de gemytliga loungerna blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter, knyta nya kontakter samt påbörja nya samarbeten med andra medlemmar.

Kontor Göteborg - Med hjälp av Convendum kan du hitta ett ledigt kontor i Göteborg

Våra mötes- och konferensrum i varierande storlekar gör det möjligt att genomföra allt ifrån telefonmöten till större sammankomster med hundratals deltagare.

I medlemskapet ingår dessutom alla kringtjänster som du kan förvänta dig av en modern arbetsplats. Det innebär att du slipper tänka på tids- och kostandskrävande uppgifter som reception, städning, Wi-Fi, skrivare och IT-support.

Med ditt exklusiva medlemskort får du 24h tillgänglighet på samtliga av våra Coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Palma De Mallorca. En svårslagen flexibilitet som gör det möjligt för både små och stora företag att utvecklas i en social och professionell kontext!

Flexibla kontorslösningar som Coworking spaces är på frammarsch och ett att attraktivt val för såväl samtida som framtida företag. Om du också vill ta del av dessa fördelar, kan du med fördel flytta verksamheten till något av våra moderna Coworking spaces.  

Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.