Fler CONVENDUM Coffee i Stockholm

I samband med att CONVENDUM öppnade ett nytt Coworking space på Birger Jarlsgatan 57 i ikoniska Spårvagnshallarna, öppnade CONVENDUM Coffee i samma byggnad, i en av innerstans mest spektakulära ljusgårdar. Caféet finns sedan tidigare på två centrala adresser i Stockholm, Kungsgatan 9 vid Stureplan och på Vegagatan 14 vid Odenplan i Stockholm.

CONVENDUM Coffee är CONVENDUMs egna cafékoncept. Ett café och en eventyta som är öppet för alla. En social och levande mötesplats där både medlemmar och externa gäster kan umgås och samtidigt avnjuta premiumkaffe, frukost, lunch och fika. CONVENDUM Coffee är även en eventyta. Här finns möjlighet att arrangera både större och mindre evenemang.

– CONVENDUM Coffee är en central del av CONVENDUM som helhet och en perfekt plats för spontana möten och umgås med andra över en kopp kaffe i världsklass Vi är väldigt glada över att nu erbjuda vårt egna cafékoncept i ikoniska Spårvagnshallarna och i en av Stockholms mest spektakulära ljusgårdar. Här vill vi skapa en oas för såväl mötes- och arbetsliv men också nätverkande, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

På CONVENDUM Coffee kan gäster njuta av kaffe i världsklass från Lavazzas premiumkollektion. Lavazza är en av världens största kaffeleverantör och CONVENDUM Coffee är först i Sverige med att erbjuda Lavazzas unika kaffeböna från Kafa-regionen i Etiopien.

– Lavazza visar sitt engagemang för hög kvalitet och autentiska ursprung genom samarbetet med CONVENDUM och deras val av Kafa-blandningen. Vi har valt ut vår bästa premiumblandning, Kafa, som har sitt ursprung i de etiopiska skogarna och är en av de finaste kaffesorterna i världen. Bönorna är handplockade och noga utvalda, säger Jakob Hasslow, Trade & Event Marketing Manager LavAzza.

Bakverken som serveras har tagits fram tillsammans med Balders Bröd. Ett fullsortimentsbageri med egentillverkning av matbröd, kaffebröd, konditorivaror och kallskänksprodukter.

CONVENDUM Coffee öppettider:
måndag-fredag kl. 08:00-17:00

Vill ni arrangera ett event? Läs mer här!

Läs mer om CONVENDUM

OM CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och hybridkontor i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder.

Om Lavazza
Lavazza är ett familjeägt kafferosteri från Turin i Italien. Företaget genomsyras av en stark passion för kaffe där innovation och tradition går hand i hand. Lavazza är idag världens tredje största kaffevarumärke och ses globalt som en symbol för den italienska kaffeupplevelsen. Med det italienska arvet och kvalitetstänket som grund, utvecklar Lavazza nya blandningar och smakkombinationer i olika malningsgrader för att passa alla sätt att dricka kaffe.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev