Experten: Upplev Stockholms bästa konferenslokaler

Hos CONVENDUM finns ett brett utbud av unika möteslokaler som anpassas helt efter kundens önskemål, med tillhörande mingelytor som innergårdar och terrasser. Oavsett om det handlar om halv- eller heldagsmöten, föreläsningar, nätverksträffar eller små mässor, hjälper den professionella personalen till med all projektledning från start till mål, samt erbjuder catering och service under konferensen.
— Jag skulle vilja påstå att vi har Stockholms bästa konferenslokaler. Genom att välja CONVENDUM får du inte bara tillgång till förstklassiga möteslokaler, utan också en dedikerad partner som strävar efter att göra din evenemangsplanering enkel och framgångsrik. Vi finns här för er oavsett behov, säger Victoria Larsson, Account Executive på CONVENDUM Conference.

5 anledningar att boka din konferens hos CONVENDUM

En konferens hos CONVENDUM är värd varje krona. Det främjar personalens motivation, ger ett välbehövligt miljöombyte och inspirerar till nya idéer. Victoria Larsson, Executive Account på CONVENDUM, ger sina topp 5 främsta anledningar till varför du ska boka din nästa konferens hos CONVENDUM.

Centrala och välutrustade lokaler: Möteslokaler för 1–200 personer på centrala adresser, nära hotell och kollektivtrafik, vilket underlättar för deltagarna och säkerställer en smidig upplevelse.

Anpassningsbara möteslokaler och nätverksmöjligheter: CONVENDUM erbjuder flexibla mötes- och konferensrum för olika behov, samt möjligheter till nätverkande genom mingelevenemang, breakout-sessioner och speed networking.

Stimulerande och unikt designade miljöer: Estetiskt tilltalande mötesrum med behaglig ljud- och doftmiljö, designade för att vara både produktiva och inspirerande.

Skräddarsydd service och projektledning: Förutom möteslokaler erbjuder CONVENDUM evenemangsplanering och projektledning, med skräddarsydd service för varje kunds specifika behov.

Omfattande tilläggstjänster och faciliteter: Tillgång till angränsande mingelytor, innegårdar och terrasser, samt catering, närliggande restauranger och hotell, och ett brett utbud av add-ons som lunch, föreläsare, produktlanseringar och mingel.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Grand Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev