Experten: Vi ser till att ditt kontor fungerar

Max Björkstedt, Business Area Manager – Office Management, ger sina 5 främsta anledningar till att CONVENDUM Office Management är helhetslösningen för ditt kontor.
— Med service i världsklass tar vi tar hand om hela kontorsdriften så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Det skapar förutsättningar för er organisation att arbeta mer produktivt och bygga ett ännu mer framgångsrikt företag. Denna premiumlösning säkerställer en smidig och effektiv drift av ert kontor
.

5 anledningar till varför CONVENDUM Office Management frigör din tid för kärnverksamheten

Fokusera på er kärnverksamhet: Vi sköter allt från reception och frukost till IT och mötesrum, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Premiumservice: Få CONVENDUMs kontorsservice i världsklass på ert egna kontor. Anpassat efter era behov.

Underleverantör: Med CONVENDUM som er enda leverantör till kontoret får ni en smidig lösning med en faktura och en dedikerad kontaktperson.

En pulserande miljö: CONVENDUM Office Management skapar en attraktiv kontorsmiljö som får era medarbetare att trivas och komma in till kontoret oftare.

Tillgång till exklusiva lokaler: Som Office Management-kund får ni tillgång till CONVENDUMs samtliga Coworking-spaces och 200 mötesrum i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca, vilket ger er större flexibilitet med arbetsplatser och mötesrum.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Grand Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev