Ett komplett kontor på Östermalms bästa adress – Big Office Strandvägen 1

Gör det så enkelt som möjligt för ditt företag och välj en komplett kontorslösning där service och alla tilläggstjänster ingår. CONVENDUM erbjuder Big Office för större bolag, ett koncept med fullt utrustade premiumkontor och med all den infrastruktur som ett kontor behöver. Med Big Office kan ni njuta av coworkingens alla fördelar men i er helt egna kontorsyta.

Beundra utsikten över Nybroviken när du äter din frukost eller ta en lugn promenad längs Strandvägen ut på Djurgården på lunchen. Spendera dina arbetsdagar i en komplett kontorslösning på en av Östermalms bästa adresser! Big Office på Strandvägen 1 är mycket mer än bara ett bra läge, i lösningen ingår 7 rum som kan användas som kontor eller mötesrum och mindre loungeytor. CONVENDUMs personal finns på plats mellan 8-17 för att ta emot er och era besökare och för att se till att all logistik rullar på smärtfritt.

Big Office på Strandvägen 1 erbjuder:

  • 500kvm egen kontorsyta
  • 7 kontor/mötesrum
  • Eget pentry och toaletter
  • Utsikt på över Nybroviken
  • Fullservice från CONVENDUMs personal 8 -17 varje vardag
  • Frukost varje morgon
  • Tilläggstjänster (fastighetskatt, internet, städ etc.) ingår i hyran
  • Medlemskap på CONVENDUM som ger access till alla kontorsanläggningar och gym i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om Strandvägen 1 och våra andra adresser där vi erbjuder Big Office.

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev