5 tips för en lyckad endagskonferens i Stockholm

För många organisationer är konferenser viktiga. Det är bland annat ett sätt att samla medarbetare för att arbeta mot olika mål och stärka samhörigheten. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av våra bästa tips för en lyckad endagskonferens i Stockholm.

Viktiga beståndsdelar för en lyckad konferens

Det finns många faktorer som avgör hur lyckad en konferens faktiskt blir. Nedan har vi sammanfattat vad vi tycker är viktigt för en lyckad endagskonferens i Stockholm:

1. Läget

När man ska resa långt till en konferens är lokalernas läge a och o. Inte minst om man har medarbetare som reser från olika städer. En fördel är att konferenslokalerna är enkla att nå oavsett om du och dina kollegor tar er till Stockholm med tåg, flyg, bil eller buss.

Något som också brukar uppskattas är om lokalerna har ett centralt läge med närhet till mat, shopping och underhållning som kan avnjutas när dagens möten är slut. Då city också är hem till många hotell är det en utmärkt plats för medarbetare som planerar att stanna över natten.

2. Storleken

Att hitta lokaler med ett centralt läge är inte det enda som behövs för att  lyckas med sin endagskonferens. En annan viktig aspekt är att hitta lokaler i rätt storlek, alltså lokaler som är anpassade efter antalet deltagare.

3. Utrustningen

Under en konferens är det oftast en hel del PowerPoint-presentationer, dokument och även filmklipp som ska gås igenom. Många gånger ska dessa också presenteras av olika personer.

För att genomförandet ska bli så smidigt som möjligt gäller det därför att lokalerna är utrustade med rätt typ av utrustning, så som projektorer, presentationsprodukter som fjärrkontroller, tv-apparater, högtalare och annan modern utrustning som man kan förvänta sig.

4. Mat och dryck

Vid en endagskonferens då man har medarbetare från flera kontor samlade på ett och samma ställe vill man oftast hinna med att gå igenom så mycket som möjligt. Det resulterar ofta i ett tight schema.

För att säkerställa att ni hinner med att gå igenom allt som finns på schemat kan det också vara skönt att få mat och dryck serverat i anslutning till konferenslokalerna.

5. Servicen

Något som också är av största vikt för ett lyckat genomförande är såklart servicen som finns på konferensanläggningen. Att det finns personal på plats som kan hjälpa till i den mån som ni önskar.

Endagskonferens hos CONVENDUM

Om du och dina kollegor planerar en endagskonferens i Stockholm, kan ni med fördel genomföra den hos oss på CONVENDUM. Vi erbjuder fullutrustade mötes- och konferensrum med plats för allt från två till 120 personer.

Våra lokaler finns på flera centrala adresser vilket gör att de enkelt kan nås av samtliga deltagare, både nationella och internationella. Gemensamt för alla våra mötes- och konferensrum i Stockholm är att de håller en internationell stilsäker design och är utrustade med den senaste tekniken.

Utöver detta får ni tillgång till förstklassig service av kompetent och tillmötesgående personal som hjälper er i den utsträckning som önskas. Oavsett om det endast innebär ett trevligt bemötande eller hjälp med mat och dryck.

Som du säkerligen har märkt är CONVENDUM ett attraktivt val för dig som önskar att genomföra en endagskonferens i Stockholm. Ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88, skicka in en intresseanmälan eller använd vår chattfunktion så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att genomföra en lyckad konferens!

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev