Renate Viering, Lantella

Renate Viering är VD för Lantella, ett företag som specialiserat sig på ledarskapsutbildningar och coaching för chefer och specialister. Med en passion för försäljning präglas hennes dagar av kundmöten, problemlösning i en engagerande arbetsmiljö som hon delar med sina inspirerande kollegor på CONVENDUM. Ett strategiskt strategiska val av arbetsplats där flexibilitet och professionell miljö möjliggör både affärsframgångar och personlig utveckling.

Berätta, vem är du?
Renate Viering, VD för Lantella som jag startade 2016 och erbjuder ledarskapsutbildningar och coaching för chefer, ledare och specialister. Hela mitt yrkesverksamma liv har jag ägnat mig åt försäljning och tycker nog att det är det roligaste som finns. Född och uppvuxen större delen av mitt liv i Stockholm men också bott flera år både i Tyskland och Bulgarien.

Varför valde du CONVENDUM?
Jag valde CONVENDUM av flera olika anledningar. I första hand sökte jag en plats med toppläge i Stockholm och Göteborg, där vi bedriver stora delar av vår verksamhet. Lika viktigt var att jag personligen skulle få en trevlig och professionell arbetsplats att gå till där jag också hade möjlighet att nätverka med flera andra bolag. Jag har både fått flera kunder genom CONVENDUM och också anlitat en del.

Sist men inte minst behövde jag också en flexibel konferensanläggning dels för de utbildningar vi bedriver men också för kundmöten.

I vår verksamhet erbjuder vi ledarskapsutbildningar där antalet deltagare kan variera utifrån olika upplägg och behov. CONVENDUM har möjligheten att matcha våra behov och erbjuda en helhetslösning som passar oss med de kringarrangemang som krävs.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
Jag ägnar mina dagar åt att prata och träffa kunder och deltagare. Det är fantastiskt inspirerande att få höra och förstå vilka utmaningar kunderna står inför och hitta bästa lösningen för att få deras team att prestera bättre. Vi bollar olika infallsvinklar, sätter oss in olika dilemman och skräddarsyr insatserna för att nå eller överträffa kundernas förväntan. Ingen dag är egentligen den andra lik. Det dyker upp nya utmaningar ständigt som behöver lösas.

Vilka är fördelarna med att sitta på CONVENDUM?
Jag kommer till mina ´kollegor´ när jag går till CONVENDUM. Personalen står på tå och är alltid lika glada och trevliga. För mig är det oerhört viktigt att få verka i ett sammanhang och det lyckas de med.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Grand Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev