En vardag hos iGoMoon på CONVENDUM: Frihet, flexibilitet och gemenskap

iGoMoon, ledande HubSpot CRM-partner på nordiska marknaden. Deras dagliga arbetsliv präglas av effektivitet, kreativitet och en stark gemenskap. Men vad gör deras arbetsplats hos CONVENDUM så speciell?

Vilka är ni?
iGoMoon är en ledande HubSpot CRM-partner på nordiska marknaden. Vi hjälper företag implementera och optimera HubSpot för att öka flödet av potentiella kunder och stänga fler affärer. Genomsnittskunden på HubSpot-operation tjänsten ser en tillväxt med 76% under tre år.

Varför valde ni CONVENDUM?
— Vi valde CONVENDUM efter ett ganska omfattande arbete med att undersöka olika kontorshotell. Vi tyckte framför allt att kontoret på Birger Jarlsgatan 57 var väldigt ljust och trevligt, så därför blev det vårt nya hem. Vi flyttade in i maj förra året och trivs otroligt bra!

CONVENDUMHur ser en arbetsvardag ut?
— Vi kommer in på morgonen, tar en kopp kaffe och sjunker ner i skrivbordsstolen eller i någon av de bekväma fåtöljerna utanför vårt kontorsrum. Vissa av våra medarbetare har valt att ha en fast plats med skrivbord och andra vill vara mer flexibla och sitter då i det öppna landskapet. Vi jobbar på med möten och det dagliga arbetet med att hjälpa våra kunder framåt. Lyssnar på grym musik, allt från 90-tals hiphop till dansband, och skämtar mycket med varandra. Vid lunch samlas många av oss och äter matlåda eller köper något gott nere i CONVENDUM Coffee. Soppan där är jättegod. Sen ska vi inte glömma frukosten varje dag, eller fruktstunden på eftermiddagen klockan 14.00. Den tar vi på största allvar, haha.

De viktigaste fördelarna med att sitta hos er på CONVENDUM?
— Det är nog friheten och flexibiliteten. Att vi kan ha tryggheten med ett eget kontor men också ha tillgång till öppna ytor, telefonrum, mötesrum osv. Plus att personalen alltid är så otroligt härliga och trevliga, det får oss verkligen att känna oss som hemma! Det är också väldigt skönt att slippa ha koll på saker som drift, el, internet osv. Här kan vi fokusera på jobbet istället.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev