När Coworking är rätt för ditt företag

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Framgångspodden är Nordens största intervjupodcast. Bakom podcasten står entreprenören Alexander Pärleros som idag bor med sin familj i Marbella. Alexander har varit medlem på CONVENDUM i flera år och har fortfarande kvar sitt kontor och podcast studio på CONVENDUM i Stockholm. En arbetsplats i toppklass för hans kollegor i Sverige och podcaster gäster i studion.

Alexander Pärleros är grundare till Framgångspodden och driver flera bolag, däribland Framgångspodden, Panc Media, är medgrundare till jämförelsetjänsten Pensionera, författare och föreläsare. Framgångspodden är idag Nordens största intervjupodcast. Här berättar framgångsrika personer, entreprenörer, idrottsprofiler och artister om sina resor och ger värdefulla tips.

“Framgångspodden startades när jag var på en plats i livet där jag behövde inspiration. Jag tänkte: Tänk att få lära sig av de främsta inom respektive område? Så kom Framgångspodden till. Jag intervjuar personer för att hjälpa människor att gå sin egen väg”, säger Alexander Pärleros.

Under 2021 flyttade Alexander tillsammans med sin familj till Marbella i södra Spanien och sedan dess driver Alexander Framgångspodden på distans. Att hitta den perfekta lokalen för sitt företag är långt ifrån enkelt men på CONVENDUM har Alexander hittat hem. Genom att ha sitt kontor på CONVENDUM får både hans medarbetare på plats i Stockholm och podgästerna i studion en arbetsplats i toppklass. Kontoret är alltid öppet, det finns möjlighet till frukost, AW och nätverkande. Dessutom finns alltid personal som tar hand om allting runtomkring.

“Vi har runt 100 gäster om året och jag vill att de ska bemötas på ett professionellt och bra sätt. Jag kan inte tänka mig någon annan plats som håller den här höga nivån som CONVENDUM gör. Jag pratade med en kollega häromdagen om vad som är så fantastiskt med CONVENDUM och det är att jag har aldrig har varit på en plats som har den här otroliga servicen som CONVENDUM har. Det är bra och snygga lokaler och med en personal som är otroligt duktig”, säger Alexander Pärleros.

På CONVENDUM har Framgångspodden både sitt kontor och sin podcaststudio. Genom sitt medlemskap på CONVENDUM får de även ett brett podcastnätverk och bland de medverkande gästerna i podcasten finns CONVENDUM medlemmar.

“Nätverket vi har fått genom CONVENDUM har gett oss jättemycket. Både nya affärskontakter och nya poddgäster som är medlemmar på CONVENDUM. Det har varit väldigt bra”, säger Alexander Pärleros.

Alexander och Framgångspodden har sitt hemmakontor på CONVENDUM Kungsgatan 9 i Stockholm, ett strategiskt läge på en av landets mest välkända gator.

“På CONVENDUM Kungsgatan 9 har vi en central plats mitt i Stockholm vilket gör det väldigt enkelt för våra medlemmar för våra poddgäster att ta sig dig, säger Alexander Pärleros.

I år är det fyra år sedan Alexander blev medlem på CONVENDUM. En plats som skapar förutsättningar för honom att driva företag framgångsrik.

“Vi trivs superbra på CONVENDUM och jag är väldigt imponerad över hur man har byggt upp den här kulturen. Jag skulle vilja ha startat det själv faktiskt”, avslutar Alexander Pärleros och skrattar.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält