Den perfekta arbetsdagen

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Beatrice Lundell huserar på CONVENDUM Biblioteksgatan 29 och är försäljningsansvarig på svenska företaget ZlideOn, vars världsunika clip-on lösning för trasiga dragkedjor ökar livslängden på kläder, skor och väskor istället för att köpa nytt. Beatrice brinner för både hållbart företagande och uppmuntrar och inspirerar andra till en hållbar livsstil. 

Zip Clip Solution har världspatent på ZlideOn. En svensk innovation och produkt som lagar en trasig dragkedja på några sekunder. ZlideOn arbetar aktivt för en hållbar klädindustri och vill minska den enorma konsumtionen runt om i världen som slukar enorma mängder vatten, energi och kemikalier. Idag slänger en tredjedel av alla svenskar produkter med trasiga dragkedjor och det tar 200 år för naturen att bryta ner ett plagg i polyester.

“Vi vill lära människor att ta tillvara på kläder på bästa sätt. Jag älskar produkten ZlideOn, med bara ett klick kan du enkelt laga din dragkedja. Det är väldigt bra för miljön och man spar också pengar eftersom man inte behöver köpa nytt utan kan använda det man redan har”, säger Beatrice Lundell.

ZlideOn är ett hållbart alternativ för att laga din dragkedja. Beatrice Lundell eftersträvar både hållbart företagande och en hållbar livsstil och vid sidan av inspirerar och uppmuntrar hon andra till individuella och hållbara livsval.

“Jag brinner för hållbarhet och innovation, men också hållbarhet utifrån ett holistiskt perspektiv. Hur kan jag hjälpa världen, människan och mitt yrke att bli mer hållbart? Det jobbet jag har idag passar min person och livsstil väldigt bra då jag kan arbeta från andra orter”, säger Beatrice Lundell.

Beatrice lever som hon lär. Vid sidan av arbetet på ZlideOn har hon byggt upp träningsstudion Hart54 i Stockholm och är ambassadör för New Balance.

“Jag har ett brinnande intresse för mat, hälsa och dryck. Nyckeln till återhämtning är träning, varje dag”.

CONVENDUM möjliggör för Beatrice att utforma den perfekta arbetsdagen inom ramen för en hållbar livsstil genom att erbjuda bland annat flexibilitet med möjlighet till platsobereonde arbete, en central adress för kontoret mitt i stan och möjlighet till träning och gym.

“Till skillnad från andra Coworking spaces har CONVENDUM det stilrena, det harmoniska. Det ska man inte underskatta. Jag är nog på CONVENDUM varje dag eftersom jag är väldigt rörlig i mitt jobb och behöver komma in på helgerna ganska mycket”, avslutar Beatrice Lundell.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält