Därför tar CONVENDUMs medlemsföretag Susteer emot EF studenter

Bra timing, bra matchning och bredare nätverk

Under 2024 inleder CONVENDUM ett samarbete med EF, ett av världens ledande utbildningsföretag. Detta partnerskap möjliggör en nära koppling mellan kunskapsutbyte och näringslivet. Inom ramen för detta samarbete får CONVENDUM:s medlemsföretag chansen att vara värdar för amerikanska utbytesstudenter i åtta veckor, som deltar i EFs Gap Year-program.

Susteer är ett av flera medlemsföretag hos CONVENDUM som tagit chansen att välkomna internationella utbytesstudenter från EF under våren. Ett samarbete som främjar internationellt kunskapsutbyte och möjlighet till ny och aktuell kompetens för CONVENDUMs medlemmar.

— Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Convendum där vi har fått möjlighet att komma i kontakt med spännande företag så som Susteer. Vi har fortfarande flera nyfikna, kunskapstörstande och ambitiösa studenter som letar efter en plats i mars och vi ser fram emot att få med fler medlemsföretag på tåget, säger Stina Lundell, Business Development Manager hos EF.

Under våren kommer företaget Susteer att anta två internationella studenter till deras kontor på CONVENDUM Biblioteksgatan 29 i Stockholm. De kommer att arbeta med deras verktyg för klimatresiliens. Susteer samlar en kärntrupp hållbarhetskonsulter och idag utvecklar de en ny generation digitala verktyg för att hjälpa organisationer hantera deras miljörisker och möjligheter och bli mer resilienta.

— Samarbetet med EF kom väldigt lägligt för oss och vi kom snabbt i kontakt med lämpliga kandidater. Det ger oss som bolag möjlighet att nå ett bredare internationellt nätverk, säger Yascha Gilbert, hållbarhetskonsult på Susteer.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev