I mitten av Central Business District på Jakobsbergsgatan 16 i Stockholm hittar ni CONVENDUM coworking space.

Med Stureplan ett stenkast bort finns närhet till såväl kommunikationer med bussar och tunnelbana men också närhet till shopping, restauranger och nöjen. Här bjuder vi in till en härlig öppen lounge och stora fönster som skapar en ljus och luftig miljö. På vårt coworking space blandas som alltid cowork, private office och lounge i en avslappnad och representativ kontext, och som vanligt ingår all kringservice som tillhör CONVENDUMs medlemskap.

Läget – I hjärtat av Central Business District.

Lounge – En stor lounge som erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Service – Vår personal ser till att ni får förstklassig service under veckans alla dagar.


Medlemskap

Som medlem har ni tillsammans med andra medlemmar tillgång till centrets lounge och coworkingytor dygnet runt. Ni kan boka mötes- och konferensrum och har tillgång till bland annat gym, skrivare, WIFI och frukost varje vardag. Ni har även tillgång till alla andra samtliga CONVENDUMs coworking spaces.

Private Office

Private Office ger er ett eget låsbart kontor som är fullt utrustat med ergonomiska möbler av högsta design- och kvalitetsnivå. Private office är en perfekt lösning för er som behöver arbeta fokuserat och vill ha möjlighet att byta miljö under arbetsdagen.

Konferens

Jakobsbergsgatan 16 har ett flertal mötesrum i flera olika storlekar för upp till åtta personer. Vår personal hjälper dig att arrangera din möten på bästa sätt med service. Ni kan läsa mer om vårt mötes- och konferensutbud här!