CONVENDUMs största etablering och nytt flaggskepp

Idag, måndag den 1 augusti öppnar CONVENDUM sin hittills största etablering på Kungsgatan i Stockholm.

På en av Stockholms mest prominenta gator, i en byggnad med 100-åriga anor öppnar nu CONVENDUM sitt nya flaggskepp på Kungsgatan 7–15 och innefattar drygt 7 600 kvadratmeter med över 160 kontor, 6 lounger, innegård och i entrén mötts man av det unika kafékonceptet CONVENDUM Coffee.

-Vi är stolta över etableringen tillsammans med Fabege i denna stora nationalromantiska fastighet. Här kommer historiens vingslag möta CONVENDUMs modernism i en spännande symbios. CONVENDUMs affärsmodell med flexibla hyresavtal och all inclusive kontor i premiumsklassen har fått en kraftigt ökande efterfrågan på marknaden. Vår hittills största etablering på Kungsgatan kommer att representera allt det bästa hos CONVENDUM, och detta på ett av Stockholms mest attraktiva lägen, säger Håkan Jeppsson, VD på CONVENDUM.

Fler och fler bolag, både mindre och större, mer etablerade väljer coworking. I Stockholm förväntas ungefär 50 000 kvadratmeter att öppna under 2022. CONVENDUM är Sveriges största coworkingaktör och kommer att stå för över hälften av alla nyöppnade kvadratmetrar.

CONVENDUMs nya flaggskepp är en del av flera stora expansioner i Sverige och Europa. I september öppnar CONVENDUM sitt första Coworking space i Europa i Palma på Mallorca.

CONVENDUM på Kungsgatan 7-15 öppnar upp för medlemmar den 1 augusti.

Läs mer om CONVENDUM

OM CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev