CONVENDUM öppnar sitt första Coworking space utomlands

CONVENDUM fortsätter att expandera och nu tar Coworkingjätten klivet utanför Sveriges gränser och öppnar sitt första Coworking space i Palma de Mallorca.

Idag den 1 september slår CONVENDUM upp portarna för sin första utlandsetablering, i semesterparadiset Palma på Medelhavsön Mallorca.

– Vi har sedan starten planerat för en första utlandsetablering i Palma. Vi tror att vårt nya Coworking space kommer att komplettera vårt befintliga system och vårt erbjudande mot både nya och befintliga medlemmar på ett bra sätt. Intresset har varit stort sedan vi offentliggjorde öppningen och vi ser fram emot att få välkomna medlemmar och besökare nere i Palma, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

CONVENDUMs Coworking space i Palma är unikt i sitt slag, både interiört som exteriört. Ett 1500-talspalats som förvandlats till ett toppmodernt Coworking space i sober design. På plats erbjuds premiumservice som täcker alla behov som uppstår i arbetsvardagen. CONVENDUM i Palma kommer att erbjuda alla fördelar med den fysiska arbetsplatsen, såsom utrustade kontor, öppna kontorsytor, lounger samt konferens- och mötesanläggning men även hälsoevents, frukost, AW och två fantastiska takterrasser.

– Vi är väldigt glada och stolta över att välkomna CONVENDUM till vår fastighet i Palma. CONVENDUMs koncept ligger helt i linje med våra värderingar som fastighetsägare och hyresvärd. Vi ser fram emot ett långt samarbete tillsammans med CONVENDUM, säger Henrik Seidler, VD för Tranviks Udde Fastigheter.

Efterfrågan på CONVENDUMs attraktiva premiumkontor i centrala affärsdistrikt fortsätter att öka. Intresset är större än någonsin, i år förväntas Coworkingmarknaden i Stockholm att öka med tiotusentals kvadratmeter. CONVENDUM står för närmare hälften av dessa med sina 18 000 kvm.

Läs mer om CONVENDUM

OM CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och hybridkontor i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev