CONVENDUMs COO, Oscar Limbäck, sammanfattar första halvåret 2024

Första halvåret av 2024 har passerat och CONVENDUMs COO sammanfattar tiden från årsskiftet fram till idag och ser positivt på framtiden.

— Under våren har vi sett flera tecken på att vi går mot ljusare och mer positiva tider efter en period av mindre muntra tongångar med hög inflation, höga räntor och bolagskonkurser, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

CONVENDUM öppnade under 2023 fem nya Coworking spaces i Stockholm, och i början av 2024 öppnades det senaste tillskottet på Stampgatan 14 i Göteborg. Samtidigt fortsätter antalet bolag att flytta in i CONVENDUMs lokaler, konstaterar Oscar Limbäck.

— Vi är väldigt glada över att ha välkomnat över 100 bolag till CONVENDUM under första halvåret, och vi ser också hur företag i alla storlekar kontaktar oss för både kontor, konferenser och Office Management.

Under andra halvåret av 2024 väntar många spännande möten hos CONVENDUM och deras medlemmar när man fortsätter att lyfta sin premiumservice och skapar möjligheter för bolagen att lyckas.

— Det är kul att se hur CONVENDUM har utvecklats till en mötesplats för så många bolag och personer. Det är också glädjande att se hur fler och fler bolag växer och nyttjar alla våra kringtjänster, vilket ger dem möjlighet att fokusera på sina kärnverksamheter och skapa synergier som bidrar till deras fortsatta framgång.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Grand Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

 

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev