CONVENDUM välkomnar lättade restriktioner

I tisdags gick regeringen ut med information om att rekommendationen att arbeta hemifrån tas bort den 29 september, och att man då kan återvända till kontoren. Det betyder att vi på CONVENDUM äntligen kan välkomna alla medlemmar som suttit hemma under pandemin tillbaka.

Sedan pandemin slog till har många valt att arbeta hemifrån. Men i och med att restriktionerna nu lättas kan de som vill återvända till kontoret. För Coworkingaktörer likt CONVENDUM innebär det stora möjligheter till att återgå till hur det såg ut innan pandemin.

Vi är otroligt glada över nyheten att restriktionerna lättas, det är något som vi har väntat på under en väldigt lång tid nu. Det är inte bara något positivt för CONVENDUM utan även för alla andra aktörer på marknaden. Att kunna välkomna tillbaka alla våra medlemmar som har arbetat hemma under ett och ett halvt års tid, samt nya medlemmar, känns otroligt bra” – Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM. 

Att fler kommer tillbaka till kontoren ger också CONVENDUMs medlemmar möjligheten att börja nätverka med varandra och bygga upp nya kontaktnät, vilket är en av alla fördelar med coworking. Redan nu ses en vändande trend där fler vågar sig tillbaka, och då uppskattar den levande miljön som skapas när olika typer av människor möts.  

“Även om medlemmar varit på plats under pandemin, och att det successivt ökat senaste halvåret, har det varit annorlunda än innan. Vi har följt folkhälsomyndigheternas rekommendationer, och våra medlemmar har även själva varit duktiga på att ta eget ansvar och hålla avstånd. Nu möjliggörs att verka som en relationsbyggande arbetsplats där våra medlemmar kan lära känna varandra och hitta nya affärsmöjligheter” – Oscar Limbäck.

I linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer har exempelvis CONVENDUMs After Work pausats. Nu när läget ser annorlunda ut så gör den en uppskattad comeback, och varje fredag har medlemmar återigen möjlighet att avsluta veckan tillsammans i en härlig smittsäker miljö med dryck och snacks.

“Vi ser verkligen fram emot att kunna erbjuda vår veckovisa After Work till våra medlemmar igen. Vi har hela tiden planerat utefter olika scenarion beroende på hur restriktionerna ser ut. Nu har regeringens plan varit att lätta upp i samhället, vilket låg till grund för att vi kan starta upp vår After Work igen. Vår After Work har varit uppskattad och även ett väldigt bra tillfälle för våra medlemmar att nätverka sinsemellan så det ska bli väldigt roligt att komma igång igen” – Jennie Håkanson, Director Of Operations på CONVENDUM.

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev