Convendum bostadsmarknaden

CONVENDUM tar sig in på bostadsmarknaden


I januari 2021 lanserar CONVENDUM sin nya produkt CONVENDUM Living, exklusiva lägenheter på en av Gärdets bästa adresser med närhet både till stadslivet på Östermalm och Djurgården.

CONVENDUM Living är ett unikt bostadskoncept som lämpar sig utmärkt för företag och organisationer som behöver hyra en fullt möblerad premiumlägenhet i Stockholm. Oavsett om du behöver ett boende bara för dig eller hela familjen, kortsiktigt eller långsiktigt. Vi erbjuder flertalet lägenheter i premiumsegment med stora fönsterpartier som skapar en härlig rymd. Högst upp i huset hittar du en exklusiv på penthousevåning med en av Stockholms största privata takterrasser.

Med CONVENDUM Living får anställda möjlighet att hyra lägenheter i ett lägenhetshotell inom premiumsegmentet, direkt genom CONVENDUM. Lägenheterna är elegant möblerade och med fullt utrustade kök, badrum samt allt annat du kan tänkas behöva för att förenkla din vardag med så väl diskmaskin som tvättmaskin. Det kommer även finnas tillgång till ett gym för de boende samt apotek och restaurang i husets bottenvåning.

Vår unika helhetslösning där vi kombinerar boende och arbetsplats blir ett nytt premiumkoncept i Stockholm. Vi kommer kunna erbjuda företag ett boende på Gärdet och arbetsplatser på samtliga av våra Coworking Spaces med start samma dag, vilket känns riktigt kul.” – Business Area Manager, Max Björkstedt.

Värta vägen Convendum

Utöver boendet får du som hyresgäst hos CONVENDUM Living även tillgång till flertalet Coworking space i Stockholm och Göteborg, på så vis får du även enkelt och smidig tillgång till arbetsplatser på centrala adresser utan extra kostnad. Lägenheterna på Gärdet ligger i nära anslutning till Stockholm city där CONVENDUM har tolv Coworking spaces där det även bjuds på frukost varje vardag samt After Work på fredagar.

Mobilitet och flexibilitet har utvecklats till en långsiktig samhällstrend i och med delningsekonomin. Fler människor kommer att arbeta på olika platser, och vi blir mindre beroende av tid och plats med den nya tekniken. Detta gäller både arbetsplatser och bostäder. Med tanke på de nya behoven ser vi att det ligger rätt i tiden att kunna erbjuda våra medlemmar möjligheten till centrala premiumbostäder, både kortsiktigt och långsiktigt, samtidigt som man får tillgång till ett flertal olika arbetsplatser.” – CBO, Oscar Limbäck.

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se