CONVENDUM slår upp portarna till två nya Coworking spaces i centrala Stockholm

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Idag, onsdag den 1 mars öppnar CONVENDUM två nya Coworking spaces mitt i centrala Stockholm. I ikoniska Spårvagnshallarna öppnar CONVENDUM en storslagen anläggning där man erbjuder flera kontorsplan, konferenscenter och ett publikt café CONVENDUM Coffee. På Sveavägen 38 har CONVENDUM för första gången redan vid öppning hyrt ut hela centret exklusivt till en kund.

CONVENDUM Birger Jarlsgatan 57, Coworking och CONVENDUM Coffee

I ikoniska Spårvagnshallarna öppnar CONVENDUM upp en storslagen anläggning där man erbjuder både kontorslokaler, lounger, konferenscenter och ett publikt café, CONVENDUM Coffee, som sedan tidigare redan finns på Vegagatan 14 och Kungsgatan 9. Här vill CONVENDUM skapa en oas för såväl möten som arbetsliv, med en storslagen entré till en av innerstans mest spektakulära ljusgårdar där CONVENDUMs medlemmar och besökare kommer kunna avnjuta en god kopp kaffe i en exklusiv och sober miljö.

– Vår etablering i Spårvagnshallarna är en stor milstolpe för oss. Att få serva både våra medlemmar, konferensbesökare, grannar i huset och externa gäster under ett och samma tak ska bli häftigt. Här i Spårvagnshallarna vill vi skapa en ny mötesplats för alla i innerstan, så väl företag som privatpersoner och intresset från marknaden är väldigt stort vilket känns extra roligt en dag som denna, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Spårvagnshallarnas nya Coworking space erbjuder en stor konferensanläggning med hörsal och ett tjugotal mötes- och konferensrum i olika storlekar, samt flera våningsplan med både lounger, kontorsrum och öppna coworkingytor.

– Vi är mycket nöjda över samarbetet med CONVENDUM och glada att nu lämnat över de fina lokalerna till dem. CONVENDUMs tjänster och serviceutbud skapar fördelar för både oss som fastighetsägare och hyresgästerna i huset, men också för företag och privatpersoner i närområdet. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete och att få vara med på CONVENDUMs fortsatta resa i Spårvagnshallarna, säger Martin Berg, Regionchef Kommersiellt på Fastighets AB Balder.

CONVENDUM Sveavägen 38, uthyrt exklusivt till ett bolag

I direkt anslutning till Hötorgets tunnelbanestation öppnar CONVENDUM på Sveavägen 38. Ett helt nyrenoverat Coworking space på närmare 6 000kvm. För första gången har CONVENDUM redan vid öppning hyrt ut hela centret exklusivt till en kund, samtidigt som de har tillgång till CONVENDUMs andra tjugotalet center i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

– Vi märker att bolag idag ser Coworking som en möjlighet att komplettera det egna kontoret, i form av ett flexibelt gummiband när bolaget behöver justera sin storlek och kunna erbjuda fler – eller färre – medarbetare en arbetsplats. Kontoret ska vara en plats man vill till, och CONVENDUM vet efter många år på marknaden vad som krävs för att ett kontor ska främja samverkan, beslutsfattande och ge plats för kreativa affärsmässiga idéer, avslutar Markus, säger Markus Pfister, fastighetschef på Skandia Fastigheter.

Centret på Sveavägen 38 fördelas på hela åtta våningsplan med tillhörande lounge i entréplan längs Olof Palmes gata, stor innergård och flera skräddarsydda lösningar till CONVENDUMs Big Office-kund som hyr hela centret och flyttar in i samband med öppningen den 1 mars.

– Vi är väldigt glada över vår etablering på Sveavägen 38 där vi har skräddarsytt ett helt kontor för ett bolag. Det här är första gången som vi gör en Big Office-lösning av den här storleken, men säkerligen inte den sista! Här möjliggör vi för medlemsbolaget att ha sitt egna exklusiva kontor, samtidigt som de kan nyttja systemet av våra andra nästan 20 center i Stockholm, Göteborg och Palma De Mallorca. Det goda samarbetet ihop med fastighetsägaren Skandia Fastigheter visas i resultatet av vårt nya center, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Den 3 april öppnar CONVENDUM även på Brahegatan 10 i Stockholm.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält