CONVENDUM skapar rätt förutsättningar för tillväxtbolag att skala upp

Med nya möjligheter, följer även utmaningar och ett klassiskt råd till bolag som ska växa och skala upp är att fokusera på kärnverksamheten. CONVENDUM skapar rätt förutsättningar för tillväxtbolag att skala upp och stöttar under tillväxtresans gång.

CONVENDUM STÖTTAR UNDER RESANS GÅNG

Därför gäller det att skapa rätt förutsättningar för att ett bolag ska vara redo och lyckas. CONVENDUM skapar rätt förutsättningar för tillväxtbolag att skala upp och stöttar under tillväxtresans gång. På CONVENDUM finns bland annat uppbackning av servicepersonal som sköter den dagliga driften av kontoret, kompetensutveckling inom nätverket med andra CONVENDUM medlemmar, frukost till anställda, veckovisa After Work och möjlighet till friskvård och gym. Jonas Olovsson har arbetat på flera tillväxtbolag och varit medlem på CONVENDUM sedan 2017.

“Jag har arbetat på flera tillväxtbolag som valt att bli medlemmar hos CONVENDUM. Medlemskapet innebar att vi kunde fokusera på vår kärnverksamhet i stället för att ta hand om ett eget kontor. Det gjorde det dessutom enklare att attrahera topp-talanger till teamet”, säger Jonas Olovsson, Senior Advisor på The Scaling School.

När företag ska expandera kan det vara svårt att planera tillväxttakten, då kan det finnas anledningar till att inte låsa upp sig med onödiga kostnader.

“Tillväxten är svår att planera, alltifrån personal till kontorsyta. Att enkelt ha möjlighet att öka och minska kontorsytan gör det inte bara kostnadseffektivt utan också tidseffektivt. CONVENDUMs koncept är det mest flexibla och skalbara lösningen när mindre bolag ska skala upp”, säger Jonas Olovsson.

Jonas Olovsson har en stor passion för hur Tech hjälper människor att nå sin fulla potential. För en tillväxtresa är minst lika mycket en intern resa som en extern.

“Jag är mest stolt över att skapa möjlighet för andra människor att utvecklas på snabbväxande välmående bolag och jag är helt övertygad om att många av de som valt att börja arbeta på de bolag jag jobbat med, inte hade gjort det om vi inte hade haft ett riktigt grymt kontor”, avslutar Jonas Olovsson.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev