Convendum öppnar Nybrogatan 16

CONVENDUM öppnar på fyra adresser i Stockholm 2020


CONVENDUM befäster sin ledarroll inom Coworking och öppnar upp ytterligare fyra nya kontorslokaler i Stockholm 2020. Efter fem år är CONVENDUM inne i en stor expansionsfas. Den innevarande krisen ökar efterfrågan på flexibla hyresavtal och bolaget utökar ytorna i centrala Stockholm. Med 15 enheter i Stockholm satsar Convendum på att möta upp behovet som accelererats av ett nytt arbetssätt i spåren av Coronakrisen. Den aktuella lågkonjunkturen gör att företagen söker ökad flexibilitet och sänkt risk.

Kontorsmarknaden är under omdaning. Coronakrisen påskyndar nya kontorslösningar och ett nytt arbetssätt. Arbetsplatsen har stått inför en radikal förändring under en längre period, dessa förändringar har blivit betydligt mer påtagliga under Coronatider. Vi har nu en gång för alla lärt oss att jobba mobilt, flexibelt och till viss del på distans. Produktiviteten mäts i dataflöden och 8-17 kontoret är ur tiden. Remote work är här för att stanna, likaså coworking. Dock behöver vi fortfarande ett kontor för att bygga kultur och jobba tillsammans, men nödvändigtvis inte alla dagar i veckan.

Convendum öppnar Biblioteksgatan 29

Mitt i den aktuella Corona pandemin öppnar Convendum på Biblioteksgatan 29, Nybrogatan 17, Gävlegatan 16 samt Fleminggatan 18 för att möta upp det ökade behovet av flexibla kontorslösningar.

– Vi är väldigt glada att kunna öppna upp ytterligare yta på Östermalm, Kungsholmen samt Vasastan i några av Stockholms innerstads mest attraktiva lägen. Vi är ödmjuka gentemot situationen vi är i nu i och med Covid-19 och därför väldigt glada att kunna erbjuda företag möjligheten att sitta på Östermalm, Kungsholmen och Vasastan eller på någon av våra andra adresser utan att behöva teckna långa avtal. Kundföretagen kan enkelt, säkert och smidigt utöka eller minska sin befintliga yta efter behov. Håkan Jeppsson CEO

– Vi har märkt av en ökning i intresset kring CONVENDUM och coworking från början av sommaren. Framförallt större företag vill komma ur sina långa hyresavtal och söker sig till mer flexibla lösningar som är anpassad efter deras verksamheter. Håkan Jeppsson, CEO.

OM CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living Apartments i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och show- rooms. Därtill erbjuds också boende i en form av företagslägenheter.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se