CONVENDUM öppnar nytt precis intill Stureplan i Stockholm

CONVENDUM slår idag 3 april upp portarna för ytterligare ett Coworking space i centrala Stockholm, den här gången precis intill Stureplan på Brahegatan 10. Detta blir CONVENDUMs tredje öppning under 2023 och under året väntas ytterligare två öppningar i Stockholms innerstad och i nya framväxande stadsmiljön Fabriksparken och kontorshuset Koppartråden i centrala Sundbyberg.

Fastigheten på Brahegatan 10 blir ett toppmodernt Coworking space med flertalet kontorsplan för både stora och små företag, det finns också ett större konferenscenter för både medlemmar och externa gäster som sträcker sig över hela entréplanet. Läget precis intill Stureplan och Humlegården gör centret till en attraktiv mötesplats för både innovativa entreprenörer och storföretag. CONVENDUM kan på Brahegatan erbjuda flera Big Office-lösningar med kontor för upp till som mest 500 personer.

– Vi är väldigt glada att kunna få bygga på systemet i centrala Stockholm med centret på Brahegatan, en väldigt central adress med stora möjligheter för både jobb och möten. Visionen med Brahegatan är att locka företag som värdesätter kvalitet och läge – något som jag är säker på att vi kan göra, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

CONVENDUM expanderar och växer i landets största städer. Med siktet inställt mot huvudmarknaden Stockholm stärker CONVENDUM sin närvaro i innerstan och öppnar fler center under 2023. Allt för att skapa fler möjligheter och tillgänglighet för nya och befintliga medlemmar. Fastigheten på Brahegatan ägs sedan hösten 2022 av Harmerica Properties.

– Vi på Harmerica Properties önskar CONVENDUM och deras kunder varm välkomna till fantastiska arbetsytor i hjärtat av Stockholm, säger Berit Möller COO på Harmerica Properties AB

Kommande öppningar för CONVENDUM under 2023,

  • 1 juli Drottninggatan 29, Stockholm
  • 1 oktober Vasagatan 14 A, Sundbyberg

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev