CONVENDUM möter upp nya fysiska och digitala behov

Under 2021 uppdaterar CONVENDUM sitt erbjudande och möter de behov som uppkommit sedan pandemin startade. Under det senaste året har allt fler nya behov skapats och idag efterfrågas ett mer flexibelt sätt att arbeta med ett antal nya tjänster utöver det som redan erbjuds på kontorsmarknaden.

CONVENDUMs fortsätter att utvecklas och möter nu upp det nya behovet som startade tidigare i år. Utbudet uppdateras med ett antal nya tjänster som tänkta att komplettera den nuvarande produkten och ska stärka känslan av en komplett och social arbetsplats för att på så vis följa de behov som redan nu värderas högt när samhället sakta men säkert går tillbaka till ett mer normalt läge vad gäller arbete på kontoret.

Utöver de tjänster som erbjuds idag i form av lounge- och Coworkingytor, privata kontor och konferens presenteras det nya Hybridkontoret med bland annat premium caféer, ett stort digitalt community, skärmar i öppna ytor, tysta rum och ännu fler möjligheter till aktiviteter i form av gym och pingisbord, samt bättre förutsättningar för digitala möten och konferenser med hjälp av den senaste tekniken. Tillsammans med dessa tjänster utökas antalet förmåner som CONVENDUM erbjuder sina medlemmar att få ta del av.

“Vi strävar alltid efter att möta våra medlemmars behov för att kunna erbjuda en så attraktiv produkt som möjligt. Hybridkontoret är ett relativt nytt begrepp och går i linje med vår befintliga produkt. Vi lanserar nya tjänster som kommer minska gapet mellan arbetsliv och vardagsliv, vare sig du är på kontoret eller hemma. Exempelvis så ger den nya digitala communityn som vi nu utvecklar våra medlemmar möjligheten att interagera med andra medlemmar och bolag oavsett var man befinner sig” – Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Efter pandemin kommer ett nytt behov att uppstå, CONVENDUM menar att behovet redan här och ska med det nya Hybridkontoret skapa förutsättningar för både nya och gamla behov där kontoret blir ren mötes- och kommunikationsplattform i en både fysisk och digital dimension.

“Framtiden är redan här och vi tar oss an uppgiften att hjälpa företag att både fysiskt och digitalt få en förenklad vardag med möjligheter som tidigare inte fanns. Vi tror att behoven kring arbetsplatsen som fanns innan pandemin kommer finnas kvar, fast på ett annat sätt och med ökat fokus på det digitala” – Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev