CONVENDUM förbättrar för sina medlemmar — tillsammans med Telness

Genom samarbetet mellan CONVENDUM och Telness erbjuds nu alla medlemmar hos CONVENDUM oerhört gynnsamma erbjudanden på företagstelefoni. Att vara medlem hos CONVENDUM ska kännas extra allt, och då är Telness digitala växellösning en självklarhet. Att vara medlem hos CONVENDUM blev genast ännu bättre. 

CONVENDUM, en ledande aktör inom flexibla arbetsplatser och möteslösningar, har ingått ett spännande samarbete med Telness, en digital mobiloperatör med fokus på enkelhet och överlägsen service. Detta partnerskap syftar till att erbjuda CONVENDUMs medlemmar enastående förmåner inom företagstelefoni och stärka deras upplevelse av att vara en del av CONVENDUM-samhället.

— Vi ser fram emot samarbetet med Telness. Vi ser en bra matchning då vi också erbjuder en premium produkt med hög servicenivå samt att kunna erbjuda telefonitjänster vilket gör vårt erbjudande mer komplett, säger Ove Hansson, CCO på CONVENDUM.

Genom detta samarbete kommer alla medlemmar hos CONVENDUM att få tillgång till förmånliga erbjudanden på Telness digitala växellösningar för företagstelefoni. Detta är en del av CONVENDUMs strävan att göra medlemskapet hos dem ännu mer givande och fullspäckat med fördelar.

Telness och CONVENDUM delar visionen att förenkla och förbättra arbetslivet för företagare och deras medarbetare. Detta fördjupade samarbete möjliggör för företag att maximera sina affärsmöjligheter.

— Att ha alla grunddelar på plats i företaget är avgörande för att ta nästa kliv. Telekom är inte den mest spännande förmånen till ditt office space-medlemskap, men kanske den viktigaste, säger Henrik Nyström, partneransvarig på Telness och projektledare för samarbetet, säger Henrik Nyström, partneransvarig på Telness och projektledare för samarbetet.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Henrik Nyström, Partneransvarig Telness henrik.nystrom@telness.se

Telness är en digital mobiloperatör som med lättanvända tjänster och överlägsen service hjälper företagare att maximera sina affärsmöjligheter. Skaffa proffsigt fastnummer och digital växel till ditt företag. Inga bindningstider. Inga dolda kostnader. Och en support som alltid finns där för att hjälpa dig.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev