Snart öppnar CONVENDUM på Stampgatan 14 i Göteborg

CONVENDUM växer i Sverige och inom kort, den 1 mars öppnar det andra centret i Göteborg, på Stampgatan 14. CONVENDUM ligger sedan tidigare på Kungsportsavenyn 21.

— Exklusiva lediga lokaler i centrala Göteborg blir allt svårare att hitta. Här i lilla London finns Skandinaviens största hamn och smidiga transportmöjligheter till Sverige och hela Norden. Göteborg är ett perfekt läge för dem som vill fortsätta växa, säger Oscar Limbäck, COO hos CONVENDUM.

Bara ett stenkast från Centralstation, i ett naturskönt område med flera parker och närhet till Ullevi-arenorna och Trädgårdsföreningen kommer CONVENDUM att erbjuda över 400 arbetsplatser och över 100 kontors- och mötesrum. Utanför fastigheten finns busstorg och hållplatser för spårvagnar, med bara några minuters promenad tar man sig till Göteborgs centralstation för både fjärr- och pendeltåg. I närheten av fastigheten finns även flertal hotell och restauranger.

— Det är jätteroligt att vi expanderar i Göteborg med en ny enhet. Vi ser mycket fram emot våren med fler möjligheter och ett större utbud av våra fina konferens- och kontorslokaler. Med bara några få steg från centralstationen är man på plats med ett fantastiskt ljusinsläpp, fin utsikt över trädgårdsföreningen och en magisk terrass, säger Agnes Törnvall, Tf. platschef på CONVENDUM Kungsportsavenyn 21.

Vill ni boka visning? Kontakta oss idag!

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev