CONVENDUM – ett hem för dina verksamheter

Coworking space är ett populärt alternativ för entreprenörer. Genom att lämna hemmakontoret, gå till kontoret och använda det sociala livet som en produktivitet kan man både knyta värdefulla kontakter och skaffa sig bra vanor och rutiner.
— I slutet av pandemin fick jag till en ganska bra rutin tack vare CONVENDUM, dels för att de facto sitta ner och arbeta, dels för att ta möten och socialisera på ett avslappnat sätt”, säger Niclas Kjellström-Matseke.

Niclas Kjellström-Matseke är en engagerad entreprenör som för närvarande leder arbetet i en portfölj med flera internationella tech-bolag. Han har också varit involverad i utvecklingen av FNs 17 hållbarhetsmål och är för närvarande bland annat ordförande för Desmond Tutus Legacy Foundation. Fokus, disciplin och uthållighet är tre nyckelord som ofta används när man talar om entreprenörskap och Niclas själv betonar just vikten av goda rutiner för att lyckas.

“I slutet av pandemin fick jag till en ganska bra rutin tack vare CONVENDUM, dels för att de facto sitta ner och arbeta, dels för att ta möten och socialisera på ett avslappnat sätt”, säger Niclas Kjellström-Matseke.

För många entreprenörer är arbetet en livsstil och det vara fördelaktigt att ha ett kontor att gå till. Niclas Kjellström- Matseke blev medlem hos CONVENDUM 2021.

“Då kom jag hem efter flera år i Cape Town och behövde ”ett hem” för mina verksamheter och för mig erbjuder CONVENDUM ofta den bästa mötesplatsen för nya kontakter”, säger Niclas Kjellström-Matseke.

Att kontoret är den plats man vill vara på när man ska utföra arbetsuppgifter som kräver interaktion, kreativitet och affärsutveckling, bekräftas i Stockholms Handelskammare rapport ”Future of work. Spaningar om kontorets betydelse”.

Men kontorsmiljö och hur kontoret är utformat är avgörande för framgångsrika rutiner. I artikeln “Nya kontoret liknar ett hem” i Dagens Industri diskuteras hur det gamla kontorslandskapet förändrats och att många kontor idag kan liknas mer och mer ett vardagsrum eller hotellobby. Niclas Kjellström-Matseke menar att arbetsmiljön på CONVENDUM skapar rätt förutsättningar för honom att arbete och socialisera sig i en avslappnad miljö.

“Jag har faktiskt arbetat med de mest kreativa uppgifterna utifrån diverse hotellobbys. Förr i tiden så ”smet” jag ofta ut från företagets kontor för att kunna slappna av bättre. Jag gillar dynamiken med många människor i rörelse. För mig så erbjuder CONVENDUM denna vibe”, avslutar Niclas Kjellström-Matseke.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev