CONVENDUM etablerar sig på Södermalm

Kraven på dagens kontorslösningar fortsätter att bli allt högre i takt med att nya generationer kliver in på arbetsmarknaden. CONVENDUM är därför glada att kunna erbjuda en attraktiv lösning för er som önskar att hyra kontor på Södermalm.

Södermalm – en tilltalande plats för kontor

Det finns många anledningar till varför man som företag bör välja att hyra ett kontor på Södermalm. Först och främst är det ett expansivt område som står inför en förändring. Det är även ett område som anpassas för att möta behoven hos både dagens och morgondagens stockholmare.

En av Stockholms mest ikoniska platser – Slussen – genomgår sin största modernisering på över 80 år, enligt siffror från Stockholm Stad. I samband med det kan CONVENDUM stolt presentera sin senaste etablering – Södermalms första coworking space.

Förutom att området anpassas för såväl nutid som framtid så har det också ett attraktivt läge. Med närhet till både city, förstklassiga restauranger, nöjen och natursköna omgivningar är Södermalm ett inspirerande område som garanterat höjer arbetsmoralen bland kollegorna.

Inte nog med detta så är även kommunikationsmöjligheterna på Södermalm mycket goda. I direkt anslutning till både bil- och kollektivtrafiken samt välplanerade gång- och cykelvägar, gör det till en lättillgänglig plats för såväl kollegor som besökare.

Södermalm får sitt första coworking space

CONVENDUM etablerar moderna och effektiva coworking spaces på attraktiva platser i centrala affärsdistrikt. Genom att kombinera premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym skapas en inspirerande plats som låter företag fokusera på sin kärnverksamhet.

En av CONVENDUMs senaste satsningar sker vid Slussen. I det ikoniska Glashuset slår portarna upp till Södermalms första coworking space. Ett toppmodernt coworking space som utgörs av hela 5 000 kvm fördelat på fyra våningsplan.

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM har ni tillgång till de nyrenoverade och toppmoderna lokalerna som inryms på Katarinavägen 15. Med andra ord inspirerande kontor, coworkingytor, terrasser, pentry, lounge och konferensrum som är inredda i internationell och sober design med ergonomiska möbler.

CONVENDUMs flexibla medlemskap ger er ständig access till de nyrenoverade lokalerna vid Slussen men också till övriga coworking spaces i både Stockholm och Göteborg. I medlemskapet ingår även samtliga kringtjänster kopplat till kontoret som städning, reception, Wi-Fi, skrivare och annan teknik som förväntas av en modern arbetsplats med förstklassig service.

Att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM innebär också att ni blir en del av vår härliga community. Dagliga frukostar och veckovisa AW:s på samtliga coworking spaces innebär att ni får en naturlig mötesplats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar. Tack vare att olika branscher möter och kompletterar varandra innebär det också nya affärs- och samarbetsmöjligheter.

Intresserad av att veta mer om Södermalms första coworking space? Läs vår tidigare artikel ”CONVENDUM – en del av Slussens modernisering” eller boka en privat visning redan idag.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev