kontor östermalm

CONVENDUM etablerar sig på Östermalm


Att hitta tilltalande företagslokaler på attraktiva platser i centrala Stockholm är minst sagt utmanande. Att dessutom göra det till ett överkomligt pris är i princip omöjligt. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att snart kunna öppna upp dörrarna till vårt toppmoderna Coworking space i det ikoniska Astoriahuset. Perfekt för dig som är på jakt efter ett kontor på Östermalm. 

Östermalm – en perfekt plats för kontor

Den anrika stadsdelen Östermalm utgör en central plats i Stockholm. Med sin närhet till både mat, shopping och underhållning i världsklass, goda kommunikationsmöjligheter, är det en optimal plats för ett modernt och flexibelt Coworking space.

Från det ikoniska Astoriahuset, i vilket våra kontorslokaler kommer att finnas, tar du dig till såväl Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen på några minuter till fots. Trivsamma områden som bland annat är hem till några av Stockholms bästa restauranger. Här har du även tillgång shoppinggator och andra nöjen.

Östermalm bjuder däremot inte enbart på mat, shopping och underhållning i världsklass. Här kan du också njuta av vackra och avkopplande promenadstråk längs vatten och parker. Ytterligare en fördel med denna stadsdel är de goda kommunikationsmöjligheterna med både buss, tunnelbana och spårvagn. 

Medarbetare som reser mycket i tjänsten kan också glädjas av närheten till både Arlanda Express och Flygbussarna. Kommunikationer som tar dig till Arlanda flygplats på 20 respektive 45 minuter.

Sammantaget bidrar Östermalms angenäma läge till att skapa en trivsam miljö för både arbete och vardag.

Ett modernt kontor på Östermalm

Kontorsmarknaden är just nu inne i transformativ utveckling. En utveckling som syftar till att möta den ökade efterfrågan på mer flexibla och kostnadseffektiva kontorslösningar. Kontor där medarbetare kan välja mellan att arbeta i öppna lounger och coworkingytor eller egna kontor. Det vill säga arbetsplatser som möjliggör arbete i olika konstellationer efter behov.

På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna tillmötesgå dessa behov i och med etableringen av vårt Coworking space på Nybrogatan 17. Här erbjuds både små, medelstora och stora företag en attraktiv kontorslösning som kombinerar coworking, private office och lounge i en avslappnad och representativ miljö.

Den stora och gemytliga loungen erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten med andra medlemmar. För att kunna arbeta mer privat finns det också Private Offices att tillgå. Egna låsbara kontor som är utrustade med ergonomiska möbler av högsta design- och kvalitetsnivå. Tack vare flexibla hyresavtal kan kontorsytan utökas eller minskas allt eftersom organisationens förutsättningar förändras.

Astoriahuset är också hem till flertalet mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår kompetenta personal, som finns på plats under veckans alla dagar, hjälper dig gärna att arrangera konferenser och möten i den utsträckning du önskar. Oavsett om det handlar om att ge dina gäster ett trevligt välkomnande eller också bistå med mat och dryck.

Genom att flytta verksamheten till vårt kontor på Östermalm kan du förvänta dig en modern och flexibel kontorslösning med förstklassig service och all-inclusive. Hos oss ingår nämligen alla Wi-Fi, skrivare och alla andra kringtjänster som du kan förvänta dig av ett toppmodernt kontor.

Intresserad av att lära dig mer om Östermalms modernaste kontorslösning? Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.