CONVENDUM etablerar sig på Östermalm

Att hitta tilltalande företagslokaler på attraktiva platser i centrala Stockholm är minst sagt utmanande. Att dessutom göra det till ett överkomligt pris är i princip omöjligt. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att snart öppna upp dörrarna till vårt toppmoderna Coworking space i det ikoniska Astoriahuset. Perfekt för dig som är på jakt efter att hyra kontor på Östermalm. 

Östermalm – en perfekt plats för kontor

Den anrika stadsdelen Östermalm utgör en central plats i Stockholm. Med sin närhet till både mat, shopping, underhållning och goda kommunikationsmöjligheter är det en optimal plats för ett modernt och flexibelt Coworking space.

Från våra kontorslokaler i det ikoniska Astoriahuset tar du dig till såväl Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen på några minuter till fots. Trivsamma områden som bland annat är hem till några av Stockholms bästa restauranger. Här har du även tillgång till shopping och andra nöjen.

Östermalm bjuder dock inte enbart på mat, shopping och underhållning i världsklass. Här kan du också njuta av vackra och avkopplande promenadstråk längs vatten och parker. Ytterligare en fördel med denna stadsdel är de goda kommunikationsmöjligheterna med både buss, tunnelbana och spårvagn. 

Medarbetare som reser mycket i tjänsten kan också glädjas av närheten till både Arlanda Express och Flygbussarna. Kommunikationer som tar dig till Arlanda flygplats på 20 respektive 45 minuter.

Sammantaget bidrar Östermalms angenäma läge till att skapa en trivsam miljö för både arbete och vardag.

Ett modernt kontor på Östermalm

Kontorsmarknaden är just nu inne i transformativ utveckling. En utveckling som syftar till att möta den ökade efterfrågan på mer flexibla och kostnadseffektiva kontorslösningar. Kontor där medarbetare kan välja mellan att arbeta i öppna lounger och coworkingytor eller egna kontor. Det vill säga arbetsplatser som möjliggör arbete efter behov.

På CONVENDUM är vi mycket glada över att kunna tillmötesgå dessa behov i och med etableringen av vårt Coworking space på Nybrogatan 17. Här erbjuds både små, medelstora och stora företag en attraktiv kontorslösning som kombinerar coworking, private office och lounge i en avslappnad och representativ miljö.

Den stora och gemytliga loungen erbjuder arbetsplatser och möjligheter till spontana möten med andra medlemmar. Vill du arbeta ostört finns också Private Offices, egna låsbara kontor som är utrustade med ergonomiska möbler och förvaringsmöjligheter. Tack vare flexibla hyresavtal kan kontorsytan utökas eller minskas allt eftersom organisationens förutsättningar förändras.

Ha din konferens i Astoriahuset

Astoriahuset är också hem till flertalet mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår kompetenta personal hjälper dig gärna att arrangera konferenser och möten i den utsträckning du önskar. Vi ger dina gäster ett trevligt välkomnande och hjälper gärna till med mat och dryck.

Genom att flytta verksamheten till vårt kontor på Östermalm kan du förvänta dig en modern och flexibel kontorslösning med förstklassig service och all-inclusive. Hos oss ingår nämligen alla kringtjänster som du kan förvänta dig av ett toppmodernt kontor.

Intresserad av att lära dig mer om Östermalms modernaste kontorslösning? Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev