CONVENDUM erbjuder kurser och utbildningar genom Lexicon

Lexicon är Sveriges största privata utbildningsgrupp riktad mot företag och organisationer och har idag ett 20-tal kurscenter i Sverige och i Palma de Mallorca.

— Genom samarbetet med Lexicon så får våra medlemmar en möjlighet att kompetensutvecklas till bra affärsvillkor och möjlighet till utveckling av sina bolag via utbildning och affärsutveckling inom relevanta områden. Detta blir verkligen en konkurrensförmån i vår bransch och som vi kan erbjuda alla våra 5 000 medlemmar i Sverige och i Palma, säger Oscar Limbäck, COO hos CONVENDUM.

Samarbetet innebär att CONVENDUMs medlemmar kan nyttja Lexicons öppna kursutbud till förmånliga villkor och innefattar utbildningar inom affärsområden ledarskap, kommunikation, service & försäljning, projektledning, effektivitet och ekonomi.

— Vi ser en stor möjlighet i att kunna erbjuda CONVENDUMs kunder ett brett utbud av kompetensutveckling. Vi har i dag en stor spridning av företag och organisationer som går våra utbildningar. Det är en stor fördel av att möta andra deltagare från andra liknande bolag, och som arbetar i liknande roller. Det blir i grupperna ett lärande i lärandet och ett stort mervärde för deltagarna på våra öppna utbildningar, där vi ser fram emot att välkomna CONVENDUMS kunder. Då vi båda också finns lokaliserade i Stockholm och i Palma så blir det också en naturlig koppling i våra olika verksamheter och som gynnar samarbetet, säger Magnus Campelo, VD för Lexicon Affärsutbildning.

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också företagsbostäder.

Om Lexicon
Lexicon är Sveriges största privata utbildningsgrupp riktad mot företag och organisationer. Sedan 1979 har Lexicon framgångsrikt utbildat fler än 1,5 miljoner personer och har i dag ett 20 tal kurscenter i Sverige och nu också i Palma Mallorca. I Stockholm finns kurscentret där utbildningarna i klassrum genomförs på World Trade Center. Mer info finns på lexicon.se eller maila gärna frågor eller utbildningsförfrågningar på palma@lexicon.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev