CONVENDUM Coffee öppnar vid Stureplan i Stockholm

CONVENDUMs egna cafékoncept CONVENDUM Coffee är ett publikt café där alla sinnen får sig en upplevelse utöver det vanliga. Här får både CONVENDUMs medlemmar och externa gäster möjlighet att njuta av gott kaffe från Lavazzas premiumkollektion.

Idag måndag den 22 augusti öppnar CONVENDUM Coffee i gatuplan till CONVENDUMs nya flaggskepp på Kungsgatan 9 i Stockholm, sedan tidigare finns CONVENDUM Coffee även på Vegagatan 14 vid Odenplan.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få skala upp och erbjuda allmänheten vårt nya cafékoncept på en av Stockholms bästa adresser. CONVENDUM Coffee är så mycket mer än bara ett café där vi vill erbjuda våra gäster en helt unik caféupplevelse med noggrant utvalda produkter. Med dagens öppning sätter vi kronan på verket för vårt nya flaggskepp och Coworking space på Kungsgatan när vi även välkomnar allmänheten att ta del av vårt nya koncept, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Lavazza är en av världens största kaffeleverantörer och tillsammans med CONVENDUM förhöjer Lavazza kaffeupplevelsen för hur riktigt bra kaffe ska smaka.

– Vi är oerhört stolta över att få ingå partnerskap med CONVENDUM och deras unika koncept som de erbjuder. Det ligger helt i linje med vad Lavazza erbjuder sina kunder vad det gäller unika kaffelösningar och produkter där vår Kafa är en helt unik Kaffeböna och som passar perfekt in det CONVENDUM representerar vad det gäller att erbjuda en helhetslösning som tillfredsställer samtliga sinnen, både vad det gäller den visuella helhetslösningen tillsammans med en sensorisk smaksensation som Kafa produkten kan erbjuda kunden, säger Björn Åhs, Sales Manager Retail på Lavazza Sweden.

Bakverken som serveras hos CONVENDUM Coffee har tagits fram tillsammans med Balders Bröd. Balders Bröd är ett fullsortimentsbageri med egen tillverkning av matbröd, kaffebröd, konditorivaror och kallskänksprodukter.

Läs mer om CONVENDUM

OM CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och hybridkontor i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder.

Om Lavazza
Lavazza är ett familjeägt kafferosteri från Turin i Italien. Företaget genomsyras av en stark passion för kaffe där innovation och tradition går hand i hand. Lavazza är idag världens tredje största kaffevarumärke och ses globalt som en symbol för den italienska kaffeupplevelsen. Med det italienska arvet och kvalitetstänket som grund, utvecklar Lavazza nya blandningar och smakkombinationer i olika malningsgrader för att passa alla sätt att dricka kaffe.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev