Brahegatan 10, en oas mitt i city

Nyligen öppnade CONVENDUM på Brahegatan 10, ett strategisk placerat Coworking space mitt emellan Humlegården och Östermalmstorg i Stockholm. Läget precis intill Stureplan gör centret till en attraktiv mötesplats för alla, både konferensgäster, innovativa entreprenörer och storföretag.

CONVENDUM har öppnat upp på Brahegatan 10 på Östermalm i Stockholm. I ett område rikt på grönområde, mat- och restauranger och kulturliv. Ett stenkast bort ligger en av Stockholms mest karaktäristiska byggnader Östermalms Saluhall, modedestinationen Sturegallerian och en av Stockholms äldsta parker, Humlegården.

EN OAS MITT I CITY

CONVENDUM Brahegatan 10, likt ett boutique hotell har en ombonad känsla och harmonisk atmosfär. Här välkomnas man av vänlig personal och kan njuta av en kopp kaffe i loungen. Allt i en inbjudande och hemtrevlig miljö.

“Vi får höra från både medlemmar och externa gäster att det är hemtrevligt här. En direkt inbjudande och härlig känsla när man kommer in”, säger Anna Westerberg, Service Manager på CONVENDUM Brahegatan 10.

Med ljusinsläpp från alla håll, ett stort antal takfönster och utsikt mot en innegård skapas en känsla av lugn och avskildhet, mitt i city. Här har även ett gårdshus på innegården förvandlats till ett fullskaligt kontor. På CONVENDUM Brahegatan 10 finns olika kontorslösningar för företag.

“Vi har kontor fördelat på tre våningsplan. Bland annat finns möjligheten för Big Office för större företag om drygt 100 medlemmar. Det innebär att de får sitt eget våningsplan med pentry, mötesrum och lounge”, säger Philip Lyredal, platschef på CONVENDUM Brahegatan 10.

CONVENDUM CONFERENCE

På CONVENDUM Brahegatan 10, på entréplan finns gemensamma coworkingytor, lounge och CONVENDUM Conference. En mötes- och konferensanläggning med total kapacitet för 300 personer.

“Här är valmöjligheterna stora för våra konferensgäster, alltifrån mindre samtalsrum till flera olika mötes- och seminarierum i olika storlekar och större konferenser”, säger Philip Lyredal, platschef på CONVENDUM Brahegatan 10.

Läs mer om CONVENDUM.

Om CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking Spaces och Living Apartments i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna Coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev