CONVENDUM Ambassadör – Webicient

CONVENDUM huserar många olika sorters företag i våra lokaler. Alltifrån stora etablerade företag som funnits i flera år till nystartade små byråer med endast ett fåtal anställda som alla är välkomna att hyra kontor. Webicient ett av våra medlemsföretag på Biblioteksgatan 29, en familjär webbyrå vars hjärtefrågor ligger i att vara nytänkande inom det digitala och leverera högklassig kundservice. Vi har träffat Webicients grundare och VD Arvin Saadati.

Vem är du och vad har du för roll i företaget?
Jag heter Arvin Saadati och är VD på Webicient Webbyrå. Eftersom vi är ganska nystartade så är min roll att ta hand om all extern kontakt dvs försäljning, projektledning och administration.

Berätta om Webicient, vad gör ni?
Webicient är en webbyrå som designar, utvecklar och underhåller hemsidor i WordPress, det är vår nisch, just WordPress hemsidor. Vi arbetar både på projekt- och löpande basis. Vårt kortsiktiga mål är att hjälpa kunden att ta det grafiska och tekniska till nästa nivå på webben. Ett vanligt missförstånd inom webbutveckling är att många bara skapar en hemsida snabbt utan någon omtanke, man tänker inte riktigt på syftet med hemsidan, utan man har bara hört att man ska synas. Vi vill hjälpa företag att komma bort från detta genom att skapa något meningsfullt på webben. 84% av alla besökare som lämnar en hemsida skyller på design eller struktur, vi vill dra ner den siffran så mycket som möjligt för alla våra kunder.

Vad skiljer er från liknande företag inom samma bransch?
Jag skulle säga att det är tre saker som skiljer oss från resterande webbyråer:

  1. Vårt syfte är att utmana det digitala, vi vill alltid vara nytänkande när det kommer till webben. Vi försöker ständigt ligga i framkant med våra lösningar. Ett exempel är CONVENDUM som är vår kund, där vi hjälpte dem att lansera en “Köp Medlemskap” lösning. De är den första coworkingaktören som erbjuder detta.
  2. Vi är otroligt serviceinriktade. Alla företag pratar om hur mycket dem bryr sig om sina kunder, men vi försöker även att visa det, genom regelbundna uppföljningar och en vänskaplig kontakt. Vi ser oss gärna som en stor familj där kunderna ingår. Vi vill växa tillsammans med våra kunder. Jag tror även att alla våra kunder kan intyga detta.
  3. Vi agerar som digitala rådgivare. Med tanke på att det kommer nya digitala lösningar hela tiden så ökar kunskapsgapet mellan köpare och säljare inom marknadsföringstjänster. Om man inte vet att något finns eller nyttan med en specifik tjänst blir det självklart svårt att köpa det. Vi försöker därför hjälpa våra kunder i den här djungeln genom att få dem att välja rätt marketinglösningar för sin verksamhet.

Varför valde ni CONVENDUM?
För mig var detta en självklarhet, så fort jag såg stället så tänkte jag “wow, det här måste jag kalla mitt kontor”. Eftersom jag är ganska ung, så behöver jag nätverka väldigt mycket för att lära känna nya människor, och jag tänkte att hos CONVENDUM så kommer jag connecta med rätt människor och bygga ett bra nätverk. Jag hade inte fel kan jag säga! Allt är verkligen underbart här, frukosten, AW:n, personalen och medlemmarna.

Vart är er verksamhet om 5 år?
Vi vill vara den självklara byråpartnern för svenska företag inom B2B. Just nu erbjuder vi enbart webbproduktion inhouse. Om 5 år ska vi kunna vara din externa marknadsavdelning som löser alla problem inom marknadsföring.

3 snabba kontorsfrågor:

Beskriv din arbetsplats med ett ord:
– Exklusivitet

Frukost eller AW?:
– Frukost 100%

Vad är det bästa med Biblioteksgatan 29?:
– Personalen och medlemmarna. Monique, William och Sam är nästan som mina kollegor, så sjukt trevlig personal. Utöver personalen är även medlemmarna supertrevliga, man kan alltid prata med någon över en kaffe under lunchtid.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev