CONVENDUM Ambassadör – SkandiaMäklarna

Nu har det blivit dags att träffa vår ambassadör SkandiaMäklarna. De har sitt kontor på Vasagatan 16 som är CONVENDUMs första flaggskepp, och har hållit till där sedan öppningen 2016. Deras nya VD Andreas Mortiz besvara några frågor om deras verksamhet och vad planerna är för framtiden.

Vem är du och vad har du för roll i företaget?
Jag heter Andreas Moritz och är VD på SkandiaMäklarna sedan mars i år. Jag ser framemot att få leda SkandiaMäklarna till nästa nivå och stärka positionen som den ledande kvalitets- och premiumaktören på bostadsmarknaden.

Berätta om SkandiaMäklarna, vad gör ni?
Vår affärsidé är lika enkel och tydlig som vår vision. SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer och vi ska vara den ledande kvalitetsmäklaren. Det är förstås lätt att säga, men också något som våra 500 medarbetare jobbar stenhårt för varje dag.

Förra året var det 40 år sen det allra första SkandiaMäklarna-kontoret öppnade. Mycket har förstås hänt sedan 1980. Både i samhället, på bostadsmarknaden och hos oss. Men vissa saker är bestående och vi är genuint stolta över det stora fokus på kvalitet och trygghet i hela säljprocessen som vi har haft ända sen starten. Idag hittar du oss på 100 kontor runt om i nästan hela Sverige samt i Spanien och Portugal. Vi förmedlar främst privatbostäder som hus, lägenheter och fritidshus, men även olika typer av kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk.

Vad skiljer er från liknande företag inom samma bransch?
Vi skall vara den ledande kvalitetsmäklaren med de nöjdaste kunderna och bästa medarbetarna.

Varför valde ni CONVENDUM?
Jag var inte med på resan då. Men som jag har fått berättat för mig så var SkandiaMäklarna ett av de första företagen som flyttade in på CONVENDUM på Vasagatan 16 i juni 2016. Vi lockades av konceptet, flexibiliteten, servicen och framför allt närheten till konferenslokaler då vi i vanliga fall har mycket möten och utbildningar för våra medarbetare.

Vart är er verksamhet om 5 år?
Vi har tagit SkandiaMäklarna till nästa nivå genom att vi har exekverat på vår tillväxtstrategi.

3 snabba kontorsfrågor:

Beskriv din arbetsplats med ett ord:
– Flexibel

Frukost eller AW?:
– AW

Vad är det bästa med Vasagatan 16?:
– Förutom alla härliga medarbetare som gör allt för att alla ska trivas, så självklart det centrala läget! Får vi säga en sak till så säger vi takterrassen med den fina utsikten. Oslagbart en solig sommardag.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev