CONVENDUM ambassadör – QBank

Vi på CONVENDUM vore ingenting utan våra fantastiska medlemmar. Därför vill vi uppmärksamma några av dem och fråga varför de valde coworking som kontorslösning. Den här månaden träffar vi QBank som huserar på vårt kontor på Gävlegatan i Vasastan för att höra mer om vilka de är och vad de gör.

Vem är du och vad har du för roll i företag?
Jag heter Sofie Samrell och är marknadschef på QBank. Jag har jobbat på QBank sedan 2016 och ansvarar för våra marknadsföringsinsatser.

Berätta om QBank, vad gör ni?
QBank är ett börsnoterat SaaS-bolag inom Digital Asset Management, även kallat DAM. Vi erbjuder ett system för lagring, hantering och distribution av stora mängder digitala filer som bilder, videos, dokument och liknande. QBank startades redan 2003 och har sedan dess växt till ett enterprise DAM-bolag med kunder som Ericsson, Toyota Material Handling, Coop och Storytel.

Vi är i dagsläget ett härligt gäng på 21 anställda som sedan mars 2020 huserar på CONVENDUM Gävlegatan 16.

Vad skiljer er från liknande företag inom samma bransch?
QBank är en skalbar och flexibel lösning vilket betyder att våra kunder kan växa och utvecklas med vår DAM-lösning. Vi erbjuder integrationer till best-of-breed lösningar för att våra kunder ska kunna bygga framtidssäkrade och integrerade tech-stackar.

Qbank medlemsföretag på Convendum

Varför valde ni Convendum?
Vi valde CONVENDUM Gävlegatan 16 för att det var en coworking-lösning som gick väl ihop med vår vision om hur vi vill arbeta på QBank. Vi sökte något som skulle passa vår värdegrund samtidigt som det skulle tillföra puls och en modern look.

Vi gillade att det fanns så många olika miljöer att arbeta i utöver de egna kontors- och mötesrummen. I efterhand kan vi också konstatera att våra medarbetare sprider ut sig över hela vångsplanet och vi använder nästintill alla typer av coworkingplatser.

Utöver de fysiska arbetsplatsernas fördelar så lockade frukostbuffén, gymmet och omklädningsrummen i källaren, samt den gemensamma AW:n på fredagarna (när det inte är en pågående pandemi).

Tillgången till en mängd olika mötesrum och era olika anläggningar samt den fina servicen i loungen såg vi också som väldigt värdefullt. Ett extra stort plus är personalen på Gävlegatan 16, otroligt service-minded och mycket trevliga.

Vart är er verksamhet om 5 år?
QBank står inför en spännande framtid. I närtid hälsar vi vår nya VD Jacob Philipson välkommen och på längre sikt är planen att fortsätta växa bolaget med fler spännande kunder. På QBank har vi en hög ambitionsnivå och är ett drivet gäng, tillsammans siktar vi högt.

3 snabba kontorsfrågor:

Beskriv din arbetsplats med ett ord
– Engagerande

Frukost eller AW?
– AW

Vad är det bästa med Gävlegatan 16?
– De moderna lokalerna och pulsen från en bra mix av medlemmar

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev