CONVENDUM Ambassadör – Ångestpodden: Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg

Vi på CONVENDUM vore ingenting utan våra fantastiska medlemmar. På CONVENDUM Nybrogatan 17 hittar vi Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg. Tillsammans driver de Sveriges största podcast Ångestpodden om ångest och psykisk hälsa.

Berätta, vilka är Ida och Sofie?
Vi är två sociala entreprenörer på 29 år. Ursprungligen från Blekinge men har bott i Stockholm sedan nio år tillbaka.

Hur ser era arbetsdagar ut?
Ingen dag är den andra lik för vår del. Är vi inte runt om i landet och föreläser så är vi ofta på språng men poddstudion på Nybrogatan 17 är vår trygga plats.

Vad handlar Ångestpodden om?
Sedan sju år tillbaka driver vi tillsammans Ångestpodden, Sveriges största podcast om ångest och psykisk hälsa. Vi arbetar även opinionsbildande i frågor som rör ungas psykiska mående, bland annat genom föreläsningar. Nu senast med den pågående kampanjen “Tre minuter i veckan” som syftar till att förbättra förutsättningarna för barn och unga genom att förändra skollagen och belysa arbetssituationen för Sveriges skolkuratorer.

Hur ser framtidsplanerna ut?
Framtidsplanerna är att fortsatt opinionsbilda och förändra i frågorna som rör psykisk ohälsa samtidigt som vi vill hålla hög kvalitet på allting vi producerar i Ångestpodden. Högt upp på agendan står ändring av skollagen och det kommer vi jobba hårt för att få igenom dom närmaste åren.

Varför valde ni CONVENDUM?
Vi valde Convendum av flera olika anledningar. Vi ville ha kontor centralt och dessutom hade vårt poddnätverk redan medlemskap på Convendum. Vi gillar också idén om att sitta på olika platser då vi behöver miljöombyte för att hålla vårt kreativa fokus.

Vart är ni om 5 år?
Om 5 år är vi förhoppningsvis med och bygger framtidens elevhälsa och förbättrar den psykiska hälsan hos barn och unga.

3 snabba kontorsfrågor
Beskriv din arbetsplats med ett ord: Kreativ

Frukost eller AW
Vi gillar båda, men måste nog välja frukosten!

Vad är det bästa med Nybrogatan 17
Det är personalen, Fredrik, Marina och Sandra. Utan konkurrens!

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev