CONVENDUM Ambassadör – Advokatfirman Lindahl

Vi på CONVENDUM vore ingenting utan våra fantastiska medlemmar. Därför vill vi uppmärksamma några av dem och fråga varför de valde coworking som kontorslösning. Advokatfirman Lindahl håller till på vårt coworking space på Strandvägen 1 och tar upp nästan hela våningsplanet. Tobias Wåhlén berättar mer om firman, framtidsutsikterna och kontoret.

Vem är du och vad har du för roll i företaget?
Jag heter Tobias Wåhlén och är VD för Advokatfirman Lindahl.

Berätta om Lindahl, vad gör ni?
Vi är en av landets största affärsjuridiska advokatbyråer med sex kontor runt om i landet och våra många skickliga jurister hjälper våra klienter att nå den fulla potentialen för sina företag. Ämnen kan variera stort, allt från börsnoteringar, förvärv, organisationsförändringar, tvister, skydd av värdefulla tillgångar och mycket anat, men i stort sätt alla förändringar kräver smart och framåtblickande juridik för att bli bra.

Vad skiljer er från liknande företag inom samma bransch?
Det finns många duktiga rådgivare i vår bransch, men vi sätter ett särskilt stort värde i att ha fokus på en enkel, snabb och affärsmässig lösning, utan att komplicera sakerna med mer juridik än vad som faktiskt är nödvändigt. Sen är det viktigt för oss att ha roligt under tiden vi hjälper våra klienter!

Varför valde ni CONVENDUM?
Vi startade ett nytt kontor i Stockholm för drygt ett år sedan och vi visste att vi behövde lokaler som erbjöd en stor grad av snabb flexibilitet då vi planerade med en hög tillväxttakt. Så har det också blivit och då har CONVENDUM kunna ge oss mer utrymme i sina lokaler över tid, samtidigt som vi kunnat fokusera på medarbetarna och klienterna och inte behövt lägga tid på kontorsfrågor.

Vart är er verksamhet om 5 år?
Vi har som sagt sex kontor runt om i landet och vi ser framför oss en stark tillväxt på många marknader och att vi kommer kunna rekrytera många nya duktiga medarbetare. Det är spännande år vi har framför oss och det kommer bli en väldigt kul resa.

3 snabba kontorsfrågor:

Beskriv din arbetsplats
– Trevligt, snyggt och centralt.

Frukost eller AW?
– Frukost! Jag cyklar till jobbet så jag behöver två stycken varje dag.

Vad är det bästa med Strandvägen 1?
– Läget, trevliga personer i lokalerna och en förmåga att lösa i stort sett alla önskemål.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev