CONVENDUM Ambassadör – Adtraction

Vi på CONVENDUM vore ingenting utan våra fantastiska medlemmar. Därför vill vi uppmärksamma några av dem och fråga varför de valde coworking som kontorslösning. Den här månaden vill vi uppmärksamma Adtraction, en av våra lite större kunder som hyr ett helt våningsplan på Biblioteksgatan 29. Deras VD, Simon Gustafson, berättar för oss om deras verksamhet.

Vem är du och vad har du för roll i företaget?
Simon Gustafson, VD och en av bolagets grundare.

Berätta om Adtraction, vad gör ni?
Adtraction driver en Partner Marketing Platform där e-handlare och andra annonsörer kan köpa konverterande trafik och Partners (affiliates, publicister, influencers) får betalt för konverterande trafik. Nyckeln är att ersättning bara utgår för faktiska resultat! Vi har 70 anställda i 10 länder. I Sverige är vi cirka 25 personer, Account Managers, utvecklare och ledningen.

Vad skiljer er från liknande företag inom samma bransch?
Adtractions strategi och vårt sätt att arbeta utgår från tre enkla principer. Vi strävar efter att erbjuda bra service, att vara transparenta och vi vill finnas tillgängliga lokalt. Utöver det har vi skapat en kultur där alla är välkomna och våra grundvärderingar; bra service, transparens och lokal närvaro är centrala.

Vi har investerat mycket i våra anställda och vi tror att det bidrar till att de presterar bättre och framförallt till att de mår bra! Som VD är jag förstås partisk, men jag tror att våra annonsörer och publicister märker att våra anställda trivs på jobbet. Mindre än 10% av de anställda har slutat.

Varför valde ni CONVENDUM?
CONVENDUM har ett flexibelt koncept och ett högt serviceinnehåll. Det är svårt för oss att veta exakt hur mycket vi växer. Med CONVENDUMs modell så är det inget problem, de hjälper oss när våra behov förändras.

Vi är märkte under upphandlingen att CONVENDUMs inställning är ”Det fixar vi”. Det är en ovanlig inställning som vi föll för direkt!

Vart är er verksamhet om 5 år?
Adtraction är ett internationellt bolag och vi försöker öppna nya marknader varje år. Om fem år finns vi även i Amerika och Asien.

3 snabba kontorsfrågor:

Beskriv din arbetsplats med ett ord:
– Avspänd

Frukost eller AW?:
– Båda

Vad är det bästa med Biblioteksgatan 29?:
– Läget och CONVENDUMs fantastiska personal.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev