Convendum 2020

CONVENDUM 2020


CONVENDUM har befäst sin roll ytterligare inom coworking och öppnat upp nya lokaler i Vasastan. Under 2020 har CONVENDUM slagit upp portarna till sitt nya toppmoderna Coworking Space på Gävlegatan 16 i hett eftertraktade Vasastan.

Efter fem år är CONVENDUM inne i en av sina största expansionsfaser där nästa steg förutom nyetableringarna på Fleminggatan 18, Biblioteksgatan 29 samt Nybrogatan 17 är Gävlegatan 16. Med sina 5000 kvm och nio våningar kan CONVENDUM erbjuda företag möjligheten att arbeta i ett av de områden som blir mer och mer attraktivt. Öppningen av CONVENDUMs Coworking Space på Gävlegatan 16 blir en av fyra nya adresser som CONVENDUM öppnar under 2020.

Från Gävlegatan 16 har ni bara en kort promenad till pendeltåg och andra kommunikationer samtidigt som vårt coworking space ligger i direkt anslutning till Nobis hotell där det finns möjligheter till hotell, restaurang och bar. I detta trivsamma läge skapas en miljö som blir en naturlig och trivsam mötesplats i både arbetet och vardagen. En kombination av coworking, private office och lounge i en avslappnad och representativ miljö, där all kringservice som tillhör CONVENDUMs medlemskap ingår. På vårt coworking space finns även ett gym för alla våra medlemmar samt en takterrass med en utsikt över taktopparna där du i lugn och ro kan njuta av din lunch eller eftermiddagskaffe.

Efter fem år är CONVENDUM inne i en stor expansionsfas. Den innevarande krisen ökar efterfrågan på flexibla hyresavtal och bolaget utökar ytorna i centrala Stockholm. Med 15 enheter i Stockholm satsar Convendum på att möta upp behovet som accelererats av ett nytt arbetssätt i spåren av Coronakrisen. Den aktuella lågkonjunkturen gör att företagen söker ökad flexibilitet och sänkt risk.” – CMO, Paul Linderoth

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se