Företagsbostäder
Stockholm

Letar du efter en centralt belägen lägenhet med många bekvämligheter? Då kan vi varmt rekommendera dig att kolla in CONVENDUMs exklusiva företagsbostäder i Stockholm.

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Företagsbostäder i Stockholm

Kombinerat med våra moderna och efterfrågade Coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca, kan vi erbjuda våra företagsbostäder – CONVENDUM Living. Ett unikt bostadskoncept som lämpar sig utmärkt för företag som är i behov av en lägenhet och kontor i Stockholm.

Som en del av vårt nya koncept erbjuder vi fullt möblerade lägenheter i premiumsegmentet. Våra exklusiva lägenheter återfinns i centrala affärsdistrikt och i direkt anslutning eller i närheten till våra Coworking spaces. Något som innebär att du kan ta del av alla de bekvämligheter som återfinns på våra kontorsanläggningar, däribland:

  • Aktivitetsbaserade öppna coworkingytor
  • Privata kontor
  • Reception
  • Lounger
  • Konferenscenter
  • Restauranger
  • Caféer
  • Gym
  • Musikstudios
  • Showrooms
  • Dagliga frukostar
  • Veckovis after work

Living-konceptet kan bäst beskrivas som en hybrid mellan hotell och lägenhet, vilket innebär att det är ett attraktivt val för organisationer periodvis eller under längre perioder är i behov av att arbeta och övernatta i Stockholm.

En flexibel och kostnadseffektiv lösning

Likt våra Coworking spaces är våra lägenheter fullutrustade med allt du kan förvänta dig av ett modernt och exklusivt boende. Bland mycket annat återfinns högkvalitativa möbler som håller en hög internationell stilnivå, porslin och snabbt Wi-Fi.

Med andra ord har vi alltså tagit med oss alla de kärnvärden som redan är framgångsrika inom vårt Coworking-koncept. Resultatet är en bekväm, flexibel och kostnadseffektiv lösning för moderna företag i behov av en lägenhet.

Genom att kombinera både Living och Coworking under ett och samma tak, skapas också helt nya möjligheter för företag att öka sin konkurrenskraft. Något som dels är viktigt för att få fler spännande uppdrag, men också för att kunna attrahera nya topptalanger.

Upplev fördelarna med vårt unika bostadskoncept Living du också. Fyll i formuläret om du är intresserad av att lära dig mer om vårt nya spännande projekt eller är intresserad av att veta mer om ansökningsprocessen för att hyra en lägenhet. Varmt välkommen till CONVENDUM Living.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält