Bygg din framgång tillsammans med andra

Att få människor att trivas på sin arbetsplats tycks vara avgörande för företagets framgång. Faktum är att bra kollegor och arbetsmiljö toppar listan vid valet av arbetsgivare i Academic Works årliga undersökning.
— Den trivsamma miljön på CONVENDUM smittar av sig och får mig att växa som person och i mitt företag, menar Claudia Galli Concha, grundare och VD på Galli Agency. 

Fysiska och sociala faktorer toppar listan av valet av arbetsgivare, det visas i Academic Works årliga undersökning Young Professional Attraction Index, YPAI. Bra kollegor och arbetsmiljö är avgörande för att vi ska trivas på vår arbetsplats. Gemenskap och att arbeta tillsammans med människor man tycker om i en välkomnande miljö bidrar helt enkelt till framgång.

Claudia Galli Concha driver PR- och marknadsföringsbyrån Galli Agency och huserar på CONVENDUM Nybrogatan 17. Ett medlemskap som innebär gemenskap, trivsel och inspiration.

“Jag hade en förutfattad bild av kontorshotell med långa bänkar med skärmavdelare. Men sen kom jag hit och tänkte, detta är någons väldigt lyxiga vardagsrum, kan jag verkligen få sitta här och jobba varje dag?” säger Claudia Galli Concha.

Arbetsplatsen på CONVENDUM genomsyras av människors gemensamma engagemang och driv, en arbetsplats där man växer tillsammans med andra. En arbetsplats där uppmuntran och uppskattning är en naturlig del av vardagen.

“CONVENDUM får mig att växa som person och i mitt bolag. För jag får så mycket inspiration från andra människor som sitter här. Det är någonting med den här bubbliga känslan, att alla som sitter här gör saker de brinner för. Det är inspirerande”, säger Claudia Galli Concha.

På CONVENDUM finns flera möjligheter för gemenskap. Bland annat veckovisa After Work, Meet & Greet, och naturliga mötesplatser som caféerna CONVENDUM Coffee, innegårdar, takterasser, gym och öppna Coworking ytor och lounger.

“Om man vill nätverka så finns det många tillfällen att göra det, AW:s, Meet & Greets och det är något man ska ta tillvara på om man sitter här. Det finns många inspirerande människor som man kan lära sig mycket bra saker av”, avslutar Claudia Galli Concha.

 

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev