Bli en modern arbetsgivare hos CONVENDUM

Leadfront är en av många arbetsgivare som valt att flytta in hos CONVENDUM och de märker av att de blivit en mer attraktiv arbetsgivare i en attraktiv arbetsmiljö.

Arbetsmiljö ligger högt upp på agendan, det visas i flera rapporter. Bland annat i Randstad Employer Brand Research undersökning om attraktiva arbetsgivare i landet. Den visar att arbetssökande värdesätter allra mest en trevlig arbetsmiljö, vilket har blivit ännu viktigare efter pandemin som har påskyndat utveckling och förändring inom många områden. Detta märks när dagens arbetssökande ställer höga krav på sin arbetsmiljö samtidigt som man eftersträvar balans i livet mellan arbete och fritid, utöver hårda kriterier såsom lön och jobbtitlar.

En modern arbetsgivare i en attraktiv arbetsmiljö

På dagens arbetsmarknad råder hård konkurrens och många bolag har det svårt att både hitta personal med rätt kompetens och att behålla dessa över en längre tid. Idag behöver en modern och attraktiv arbetsgivare kunna erbjuda en dynamisk arbetsplats, en bra arbetsmiljö och satsa på sitt employer brand.

Konsultbolaget Leadfront är en av flera moderna arbetsgivare som valt att flytta in hos CONVENDUM och de märker av att de blivit en mer attraktiv arbetsgivare i en attraktiv arbetsmiljö.

“Genom åren som arbetstagare såg jag ofta hur arbetsgivare inte satte sina medarbetare först. Jag ville inte ha det så på mitt bolag, utan jag ville starta ett bolag som är baserat på respekt, tillit och gemenskap”, säger Maddja Nazari, medgrundare och VD på Leadfront.

Hos CONVENDUM kan Maddja Nazari erbjuda sina anställda en modern arbetsplats och ett arbetsliv som föder nya kontakter, inklusive kringtjänster som frukost, veckovis After Work och gym.

“Tack vare samarbetet med CONVENDUM erbjuder vi den bästa arbetsplatsen till våra kollegor. Den arbetsmiljö vi får tack vare medlemskapet hos CONVENDUM är 100% i linje med vår företagskultur och är en stor del av vår Employer Branding”, säger Maddja Nazari.

Stor förväntan på arbetsplatsen

Flexibilitet är en annan av många anledningar till att Maddja Nazari valde att flytta in hos CONVENDUM. Att kombinera jobb hemifrån med jobb och möten på kontoret.

“Idag är det en stor förväntan på arbetsplatsen, både när det gäller arbetsmiljö och företagets kultur och värderingar. Vi erbjuder 100% flexibilitet när det kommer till val av arbetsplats, och att vara medlem hos CONVENDUM ger oss ännu bättre möjlighet att kunna erbjuda den flexibiliteten. Våra konsulter kan arbeta hemifrån, sätta sig på sitt närmaste CONVENDUM eller ta sig till kontoret på Kungsgatan 9”, säger Maddja Nazari.

Det är kostsamt för bolag att skapa den arbetsplats man vill erbjuda sina anställda, alltifrån moderna möbler och funktionella utrymmen till övriga kringtjänster som skapar enormt mervärde. Det är därför så många väljer att flytta sina bolag till CONVENDUM.

Läs mer om CONVENDUM.

Om CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev