Kontorslösningar för stora företag

Vårt koncept – Big office – lämpar sig utmärkt för större organisationer som letar efter ett nytt kontor och inte vill tumma på kvalitet eller service. Likt våra framgångsrika och populära Coworking spaces, kan du förvänta dig fullt möblerade kontor, förstklassig service och en mängd andra bekvämligheter.

Förutom fullt utrustade kontor kan du förvänta dig en service under samtliga vardagar, tillgång till mötes- och konferensrum i varierande storlekar samt kringtjänster som städning, Wi-Fi, skrivare, IT-support och allt annat som du kan förvänta dig av ett modernt kontor.

I och med att alla tids- och kostnadskrävande kringtjänster är inkluderade i vårt Big office, sparar organisationen betydande resurser i form av såväl tid som pengar. Tack vare våra fördelaktiga avtal har ni också möjlighet att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Inredning i vårt Big office på Rissneleden 16

När ni väljer att flytta verksamheten till vårt Big office, ingår också ett medlemskap vilket ger dig och dina medarbetare tillgång till samtliga av våra Coworking spaces i Stockholm, Göteborg, Palma de Mallorca och kommande etableringar.

Tack vare detta har ni möjlighet att röra er fritt i vårt nätverk av Coworking spaces. Perfekt för medarbetare som ofta är på resande fot eller också är i behov av variation i vardagen. Till såväl vårt Big office som våra Coworking spaces ges ni dessutom 24h tillgänglighet, vilket gör det möjligt att själva styra över er tid på kontoret.

Big office Rissneleden 16

Som du kan se finns det många goda anledningar att flytta verksamheten till vårt Big office på Rissneleden 16. Boka gärna en visning redan idag eller kontakta oss via vårt kontaktformulär så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig och din organisation att få en förstklassig kontorslösning.