Kontor för stora företag

Initialt började CONVENDUM hjälpa vardagen för små och medelstora företag genom att etablera Coworking spaces i centrala affärsdistrikt. Kontorslösningar som kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger och andra bekvämligheter.

I och med lanseringen av Big office kan CONVENDUM nu erbjuda samma högkvalitativa lösning och förstklassiga service för större företag. Du kan därför förvänta dig att hitta alla de kärnvärden som redan är framgångsrika i våra Coworking spaces, däribland:

  • Kontor som är fullutrustade med ergonomiska designmöbler.
  • Tillgång till mötes- och konferensrum i varierande storlek, även dessa fullt utrustade med ergonomiska designmöbler och den senaste tekniken.
  • Service på vardagar mellan 8–17.
  • Inkluderade kringtjänster som posthantering, Wi-Fi, skrivare, IT-support och allt annat som du kan förvänta dig av en modern kontorslösning.
  • Dagliga frukostar och veckovis after work, direkt i fastighet eller vid närmaste Coworking space
  • 24h tillgänglighet till kontoret för dig och dina kollegor.
  • Flexibla hyresavtal som gör det möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

När ni flyttar verksamheten till vårt Big office får ni också ta del av vårt medlemskap, vilket ger er access till samtliga av våra Coworking spaces i Stockholm, Göteborg, Palma de Mallorca och kommande etableringar.

Om du är intresserad av att veta mer om vårt nya spännande projekt eller är intresserad av att veta mer om ansökningsprocessen för att hyra, är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret eller också på telefon +46 (0)10 510 08 88 eller mail info@convendum.se.

Rissneleden 16

Om du arbetar på ett stort företag och letar efter moderna kontorslokaler med all-inclusive service för dig och dina medarbetare, kan CONVENDUMs Big office vara ett attraktivt val. I Sundbybergs nya stadsdel Umami Park slår vi nu upp portarna till vårt första Big office på Rissneleden 16.