Bekvämligheter

Möjlighet att hyra parkeringsplats i city.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.


OM BRAHEGATAN

Här kan du skapa din egen atmosfär och bygga en kultur i ditt eget privata utrymme samtidigt som du även kan dra nytta av alla fördelar med samarbete och de tjänster vi erbjuder på CONVENDUM. Det innebär att du kan fokusera på din kärnverksamhet och dina kollegor, och låta oss ta hand om kontoret. Alla gemensamma kostnader som är förknippade med ett kontor, som el, skatter, städning, hyra av skrivare med mera, ingår i hyran.

Utöver detta erbjuder vi extra tjänster som ger mervärde för dig och dina anställda. Vi genomför även anpassningar om du till exempel önskar ändra layouten eller ändra syftet med ett rum.

CONVENDUM på Brahegatan 10 är strategiskt beläget mellan Humlegården och Östermalmstorg. CONVENDUMs nya kontorsdelar omfattar över 3 700 kvm och har en planlösning som erbjuder generösa ytor för samarbete, privata kontor och mötesrum på flera våningsplan.

Fastigheten har fönster som vetter åt två håll, dels mot Brahegatan och dels mot fastighetens fridfulla innergård. Eftersom lokalerna sträcker sig över flera våningar finns det många möjligheter för större kontorslösningar där större företag kan hyra en hel våning eller delar av en hel våning.

På bottenvåningen hittar du vår vackra lounge för upp till 200 personer. Du kommer att mötas av en magnifik lounge med mötesrum i olika storlekar och en stor aula för cirka 110 deltagare som är ansluten till den.

Direkt anslutet till loungen finns flera mötesrum i varierande storlekar och en stor aula för cirka 110 deltagare. Beläget mellan Humlegården och Östermalmstorg är detta kontor perfekt positionerat för dem som vill ha möten eller konferenser nära stadens puls.


Fördelar

 • Central adress
 • Stort affärsnätverk
 • Stor privat yta med tillgång till ytterligare ett stort antal Coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Palma
 • Inga extra kostnader för övriga kontorskostnader
 • Gratis frukost
 • Tillgång till gym
 • Tillgång till flera mötes- och konferensrum i olika storlekar
 • CONVENDUMs personal och dess premiumservice

Kontorsadress


Tillgängliga kontor

Brahegatan 10
Stor kontorsyta för ca 14 personer
Brahegatan 10
Stor kontorsyta för ca 15 personer
Brahegatan 10
Stor kontorsyta för ca 30 personer

Vanliga Frågor Och Svar

 • Vilka öppettider har era Coworking spaces?

  Våra Coworking spaces är bemannade alla helgfria vardagar mellan kl. 08.00-17.00 och vår servicepersonal finns då tillhands för att hjälpa dig som medlem och välkomnar dig och dina besökare. Men som medlem har ni såklart tillgång till våra Coworking spaces dygnet runt.

 • Varför Coworking?

  En central del i Coworking-konceptet är gemenskapen och att vara en del av ett sammanhang, även om ni har en större privat kontorsyta. Genom att hyra in dig på ett Coworking space kommer du få möjligheten att knyta bra kontakter, göra affärer och inleda intressanta samarbeten som du inte hade fått möjlighet till annars.

 • Hur ser uppsägningstiden ut?

  Bara för att en lösning passar perfekt idag, innebär det inte att det kommer passa lika bra om ett år. På CONVENDUM anser vi att ditt avtal ska passa dig och din verksamhet, snarare än att du ska anpassa dig efter avtalet. Därför är våra avtal flexibla, med kort uppsägningstid och möjlighet att skala upp eller ner beroende på hur dina behov utvecklas.

  Genom att välja Coworking spaces får du mer flexibla och lönsamma avtal, i jämförelse med standardiserade 3-5 årskontrakt som traditionella kontor i regel brukar erbjuda. Detta är en mycket uppskattad del bland våra medlemmar.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Produktblad och planritning

Vänligen ange din e-postadress för att ta del av produktblad och planritning.

Nyhetsbrev