Stort kontor för stora organisationer

Stora organisationer ställs inför helt andra utmaningar än små när de är på jakt efter nya kontorslokaler. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att nu kunna introducera ett helt nytt koncept – Big Office – vilket är precis vad det låter som; stora kontor som lämpar sig utmärkt för större organisationer.

Big Office – ett stort premiumkontor

Genom åren har vi på CONVENDUM etablerat tiotalet Coworking spaces i både Stockholm och Göteborg. Moderna kontorslösningar som kombinerar öppna coworkingytor, egna låsbara kontor och mötes- och konferensrum. Även service och kringtjänster som Wi-Fi, skrivare, städning och annat som man kan förvänta sig av ett toppmodernt kontor ingår.

Med vårt nya koncept Big Office kan vi erbjuda större organisationer samma bekvämligheter som på våra Coworking spaces. Här kan du förvänta dig ett stort kontor som innehåller lounge, fullutrustade Private Offices med ergonomiska möbler, mötes- och konferensrum med den senaste tekniken, samt andra kringtjänster som reception, städning och IT-infrastruktur.

Är ni ett större bolag som söker ett stort kontor med utrustning och service av högsta kvalité, då kan vårt koncept Big Office vara helt rätt alternativ. Speciellt om ni inte vill tumma på premiumkänslan!

Låt oss presentera vårt första Big Office

Vårt första Big Office kommer att vara placerat i den nya stadsdelen Umami Park i Sundbyberg. En spännande och attraktiv stadsdel med närhet till caféer, restauranger, butiker, gym, torg och trevliga promenadstråk i orörd natur.

Förutom bekvämligheter för både nytta och nöje erbjuder Umami Park goda kommunikationsmöjligheter. Bara ett stenkast från kontoret hittar du tunnelbanan som tar dig och dina kollegor till centrala Stockholm på mindre än 15 minuter. Det finns även busstrafik och närhet till E4:an som förenklar bil- och taxiresor.

Resor i tjänsten? Inga problem

Ytterligare en stor fördel med placeringen av vårt nya Big Office är närheten till både Bromma och Arlanda flygplats. De nås på 15- respektive 30 minuter. Perfekt för organisationer vars medarbetare är tvungna att resa i tjänsten.

Som en del av Big Office-konceptet ingår också access till samtliga av våra Coworking Spaces i centrala Stockholm och Göteborg. Ett bra alternativ om du rör dig i tjänsten och vill arbeta i en bekant miljö.

Sammantaget erbjuder vårt Big Office-koncept en utmärkt lösning för större organisationer som är på jakt efter stora kontor och inte vill tumma på varken service eller kvalité. Läs mer om vår kontorslösning i Sundbyberg, Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev