Bertil Fredriksson, Styrelse Resurs

Möt Bertil Fredriksson, en erfaren styrelseordförande som har valt CONVENDUM för dess flexibilitet och höga standard. Läs vidare för att ta del av hans erfarenheter och varför han trivs så bra hos oss.

Berätta, vem är du?
Jag heter Bertil Fredriksson och arbetar sedan många år som styrelseordförande i ett flertal bolag.

Varför valde du CONVENDUM?
Det började 2017-2018 då jag lämnade mitt traditionella kontor i Göteborg och sökte ett alternativ. Efter letande fastnade jag för CONVENDUM Kungsportsavenyn 21 där jag trivdes fantastiskt bra. När jag sedan flyttade mina bopålar till Stockholm 2019 så var det naturligt att även här välja CONVENDUM. Valet föll på Gävlegatan 16 där jag fortfarande har min bas och fortfarande är lika nöjd! Jag tycker också att servicen är mycket bra med trevliga och kompetenta medarbetare.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
För mig finns ingen ”vanlig dag” utan jag besöker den anläggning som ligger bra till för mina övriga externa möten och därför vandrar jag runt på kanske uppåt 10 stycken av CONVENDUMs adresser i Stockholm och Göteborg.

Vilka är fördelarna med CONVENDUM?
Först och främst den höga standarden på såväl personal som lokaler men lika viktigt för mig är att CONVENDUM finns på så många ställen vilket skapar den flexibilitet som jag uppskattar och utnyttjar i stor utsträckning. Möjligheten att hyra konferensrum per timme är en annan fördel.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Grand Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev