Be your best: Edvin Årefors

Edvin Årefors är försäljningsdirektör på Genero, en av de ledande growth-byråerna i Norden. För Edvin är det viktigaste att utveckla affärer, öka försäljning och att få bolag att växa. Något som medlemskapet på CONVENDUM bidrar till.

För dem som inte vet, vem är du?
Jag heter Edvin, är 39 år och arbetar som försäljningsdirektör på Genero. Bor på Södermalm i Stockholm tillsammans med min sambo och en busig liten son på 6 år. När jag inte umgås med familjen, tackar jag aldrig nej till en god fest med vänner och bekanta.

Vilken är din roll?
Försäljningsdirektör på Genero och ansvarig för internationella affärer. Genero är en av de ledande growth-byråerna i Norden. Genom att tillämpa growth marketing kan företag öka sin synlighet, engagera fler kunder och öka sin omsättning. Vi använder marknadsföring, teknologi, kreativitet och content för att hjälpa våra kunder att generera miljoner i försäljning.

Vad är det viktigaste du gör?
Att se till att vi växer så att det knakar genom vårt härliga team som arbetar dagligen med befintliga och nya kunder samt utvecklar våra affärer globalt med nya kunder.

Vad är du mest stolt över inom det du gör professionellt?
Att vårt team på Genero med över 125 stycken anställda ser till att våra kunders bolag växer.

CONVENDUM samlar ett av Sveriges största nätverk och förutom trevliga grannar kan man enkelt arrangera större och mindre seminarier och nätverksträffar. Edvin har tillsammans med Genero hållit i flera seminarier med framgångsrika resultat. 

När blev du medlem hos CONVENDUM och varför?
Det är en rolig historia. För drygt tre år sedan när vi startade upp Genero i Sverige valde vi att sitta hos en konkurrent till CONVENDUM. När vi växte kraftigt och behövde större utrymme sprang jag säkert runt på säker 8 stycken olika visningar och alternativ innan vi föll för CONVENDUM. Det var framförallt läget, servicen, priset och möjligheten att skala upp snabbt.

Varför trivs du och dina anställda på CONVENDUM?
Den trevliga personalen på CONVENDUM som arbetar efter devisen, ingenting är omöjligt. Men också läget, frukost varje dag, AW på torsdagar, pingisrum, gym, trevliga grannar, men ja allt finns här. Man har också tillgång till alla CONVENDUM i hela Sverige och på Mallorca. Vi är faktiskt ett gäng här på kontoret som funderar på att ta några arbetsdagar på Mallis för att testa kontoret där.

Får du till exempel något utbyte av nätverket som finns att tillgå?
Absolut, vi har börjat arbeta och inleda bra diskussioner med våra grannar. Det som är viktigt att komma ihåg är att man själv behöver ta kontakt. Gör man inte det, så händer inget.
Vi har faktiskt redan fått till 3 stycken samarbeten med några av våra CONVENDUM  grannar.

På vilket sätt bidrar CONVENDUM till din arbetsvardag och karriärsresa i stort?
Enkelheten, att allt fungerar smidigt gör att tiden läggs på viktiga saker. Allting fungerar och teamet har allt dom behöver, sen är alla här på CONVENDUM väldigt trevliga och man har möjlighet att nätverka med andra bolag. Allt som finns runt omkring på CONVENDUM får oss att må bra och ger oss energi.

Det är väldigt enkelt att hålla möten och seminarier på CONVENDUM. Vi har anordnat flera seminarier där vi har bjudit in externa talare och gäster. Dessa har gett framgångsrika resultat. Vi har diskuterat ämnet growth marketing – strategier som fokuserar på att skapa tillväxt och öka intäkter genom innovativa marknadsföringsmetoder. Detta har gett vårt företag både nya kunder och stärkt vårt varumärke.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också företagsbostäder.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev