Claudia Galli Concha, Galli Agency

Claudia Galli Concha är grundare och VD på Galli Agency, en PR och marknadsföringsbyrå med fokus på digital kommunikation. Claudia är en av Sveriges främsta skådespelare och förutom att bygga företag är hon i höst aktuell i ny serie på Viaplay.

Vem är Claudia Galli Concha?
Jag heter Claudia Galli Concha, född och uppvuxen i Stockholm. Bor på Östermalm med min man Manuel och våra döttrar, Celeste 6 år och Chloe 7 år.

Varför valde du att starta eget företag?
Jag har arbetat som skådespelare sedan jag var 14 år och i och med att det oftast är ett frilansande yrke med ständigt olika arbetsgivare så var det självklart för mig att starta företag tidigt. Jag startade min första enskilda firma redan när jag var 21 år, sen gick det några år och jag insåg att formen aktiebolag passade mig bättre. Sedan dess har jag startat och drivit flera olika företag och nu senast Galli Agency som är en PR och marknadsföringsbyrå med fokus på digital kommunikation.

Vilken är din roll?
Jag är ju van att ha många olika titlar men i Galli Agency, som jag jobbar intensivt med att bygga upp just nu, är jag grundare och CEO. Men såhär i uppstarten är jag ju lite av alla roller, haha, vilket jag också tycker om.

Vad är det viktigaste du gör?
Att vara mamma till mina döttrar, att ge dom trygghet och villkorslös kärlek, det är mitt livs viktigaste uppgift.

Vad är du mest stolt över inom det du gör professionellt?
Jag utforskar alltid det som gör mig nyfiken och jag ser till att göra saker jag tycker är kul. Är det inte kul är det inte värt det. Jag är stolt att jag håller fast vid det.

Hur ser karriärplanerna ut framöver?
Många och spretiga som vanligt. Jag ska sitta på CONVENDUM och bygga mitt imperium Galli Agency. Hitta roliga och inspirerande samarbeten med kunder som delar vår vision, vi väntar bland annat svar på en stor pitch vi skickade iväg för en tid sedan, får vi det kontot så har vi mycket kul framför oss. Annars pitchar vi vidare och hittar på något annat kul. Jag spelar en av huvudrollerna i en tv-serie som har premiär på Viaplay i höst, det ska bli spännande att se hur den tas emot!

Var hämtar du energi?
I allt…på något sätt. Hänga med min fina familj, jobba, resa, träna, läsa (älskar att läsa!), musik och film. Jag behöver göra allt. Jag kan inte bara jobba eller bara vara ledig jag måste hela tiden mixa upp det.

Claudia liknar sin arbetsplats på CONVENDUM Nybrogatan 17 och den gemenskap med andra medlemmar vid den som uppstår mellan kollegor under en filmproduktion. En familjär känsla där alla har sina projekt, men delar ett gemensamt mål om att vilja uppåt och framåt.

När blev du medlem hos CONVENDUM och varför?
Kontoret där vi satt skulle renoveras, vi hyrde in oss i ett rum på en hudvårdssalong på Kommendörsgatan. Jag letade efter ett eget kontor först och främst men undersökte olika möjligheter. Jag hade lite förutfattade meningar kring kontorshotell. Jag såg framför mig långa bänkar med skärmavdelare och lysrör i taken, men efter en förmiddag på CONVENDUM var jag såld. Älskade allt med upplägget! Så nu har vi suttit här sedan december förra året.

Varför trivs du på CONVENDUM?
Jag trivs väldigt bra med det sociala, att komma in på kontoret och börja mina dagar med att småprata med trevliga människor samtidigt som jag tar frukost är bästa starten på dagen. Jag tycker om den bubblande känslan som finns på CONVENDUM, att det hela tiden är saker på gång. Vi alla sitter och gör olika saker men det vi har gemensamt är att vi vill uppåt och framåt. Det inspirerar mig!

Får du till exempel något utbyte av nätverket som finns att tillgå?
Det är jag helt övertygad om att jag kommer att få, nu har jag bara suttit på CONVENDUM sedan december men jag har absolut spanat in företag som Galli Agency ska approacha. CONVENDUM är ju som gjort för att nätverka med AW:s och konceptet Meet and Greet.

På vilket sätt bidrar CONVENDUM till din arbetsvardag och karriärsresa i stort?
Dels att det är väldigt härligt att ha ett sådant fint och välkomnande ställe att gå till men sedan också möjligheten att hyra fina konferensrum att ha möten med kunder i. Det passar Galli Agency jättebra. Och servicen med allt runt omkring som frukost, kaffe, skrivare som funkar, det gör att jag kan fokusera på det jag är bäst på.

På vilket sätt bidrar CONVENDUM till näringslivet i Sverige?
Att smarta och drivna människor får möjlighet att samlas på en plats tror jag kan mynna ut i väldigt många bra samarbeten som annars kanske inte skulle bli av. Och tillgängligheten, att det finns så många kontor över hela stan gör att det är lätt att vara effektiv var du än befinner dig.

På vilket sätt bidrar CONVENDUM till kreativitet, inspiration och entreprenörskap?
Man blir som man umgås brukar det ju heta. Det är inspirerande att kliva in på CONVENDUM och se hur alla jobba med uppdrag och projekt som dom brinner för. Att hela tiden höra människor runt om en prata om olika saker dom jobbar med för stunden, höra några som firar en bra deal i ett konferensrum. Sådant är kul! CONVENDUM är kul!

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev