Be your best: Beatrice Lundell

Beatrice Lundell har bred bakgrund inom försäljning och projektledning och idag är hon försäljningsansvarig på Zip Clip Solutions AB som har världspatent på ZlideOn. En svensk innovation och produkt som lagar en trasig dragkedja på några sekunder. Beatrice Lundell brinner för hållbarhet och innovation men också för hållbarhet utifrån ett holistiskt perspektiv. Vid sidan av har hon byggt upp träningsstudion Hart54 i Stockholm.

För dem som inte vet, vem är du?
Jag älskar Stockholm men Göteborg kommer alltid att vara hem för mig. Det jobbet jag har idag passar min person och livsstil väldigt bra då jag kan arbeta från andra orter. Jag älskar att resa och träna.

Berätta, vad gör du idag?
Jag har en bred bakgrund inom försäljning och projektledning. Idag jobbar jag främst med försäljning, affärsutveckling och projektledning för företaget ZlideOn, en svensk innovation och en mogen startup. Det viktigaste med bolaget är att vi arbetar otroligt mycket med hållbarhet. Vi vill lära människor att ta tillvara på kläder på bästa sätt. Jag älskar produkten ZlideOn, med bara ett klick kan du enkelt laga din dragkedja. Det är väldigt bra för miljön och man spar också pengar eftersom man inte behöver köpa nytt utan kan använda det man redan har.

Vilken är din roll?
Idag är jag försäljningsansvarig på ZlideOn och vid sidan av har jag varit med och byggt upp träningsstudion Hart54 i Stockholm.

Vad är det viktigaste du gör?
Försäljning och bygga långsiktiga samarbeten med våra kunder. Något jag brinner för är hållbarhet och innovation, men också hållbarhet utifrån ett holistiskt perspektiv. Hur kan jag hjälpa världen, människan och mitt yrke att bli mer hållbar?

Vad är du mest stolt över?
Att jag är orädd för att ta mig an nya utmaningar och projekt. Jag är bra på att se möjligheter och lösningar i det mesta och som i sin tur ofta leder till försäljning och relationsbyggande.

Hur ser det ut framöver?
Vi försöker lyfta ZlideOn på olika marknader och har några roliga kunder på ingång. Mitt nästa träningsmål blir Stockholm Marathon.

Hur ser karriärplanerna ut framöver?
Min dröm är att bygga upp ZlideOn på nya marknader och leda ett större team som ska få bolaget att växa och bli bäst inom hållbarhet. Jag vill hitta nya spännande produkter och lösningar som hjälper kunder inom området där vi verkar; reparation inom textil och dragkedjor. Jag vill också utvecklas inom försäljning och ledarskap.

Var hämtar du energi?
Av ett träningspass med härliga personer som därefter avslutas med en god middag med mycket skratt och djupa konversationer, det är en riktigt bra energiboost! Jag är född och uppvuxen med idrott och alltid tränat och tävlat. Nyckeln till återhämtning är träning, varje dag. Så jag hämtar också energi i löpspåret, på golfbanan eller i bergen. Gärna i sällskap av familj och nära vänner. En annan plats jag hämtar energi är i köket och jag har ett brinnande intresse för mat, hälsa och dryck.

ZlideOn blev medlemmar på CONVENDUM år 2020 i samband med att CONVENDUM öppnade upp på Biblioteksgatan 29. En av många fördelar med deras arbetsplats är den centrala adressen och den goda arbetsmiljön. 

När blev du medlem hos CONVENDUM och varför?
Vi sökte nytt kontor år 2020, samma år öppnade CONVENDUM upp på Biblioteksgatan 29 i Stockholm. Idag är vi två personer som har eget kontor med fin utsikt över Humlegården och Kungliga biblioteket. Att vi sitter här, beror delvis på adressen. Det är flexibelt och bra, mitt i stan.

Varför trivs du på CONVENDUM?
CONVENDUM har världens bästa kontor runt om i Stockholm. Det är alltid rent och fräscht, en bra arbetsmiljö och grym personal som alltid är hjälpsamma och tillmötesgående när man behöver hjälp. Känslan är att man tillhör ett stort bolag med många kollegor som förgyller vardagen med bra samtal och skratt. Idag har jag fått nya vänner och goda råd av personer som jag aldrig hade lärt känna om jag inte var medlem på CONVENDUM. Jag har också kommit väldigt nära personalen på CONVENDUM så man har fått bästa vänner på CONVENDUM. Har jag inte mina kollegor här på plats så är det personalen på CONVENDUM som är det. Platschef Monique Gordon är helt magisk.

Får du till exempel något utbyte av nätverket som finns att tillgå?
Det är en spännande och rörlig plats för kreativa människor som behöver bygga upp sitt nätverk inom olika bolag. Bland de andra medlemmarna på CONVENDUM finns det konsulter som kommer in och hjälper oss. Vi har tagit in hjälp där vi saknar kompetens, till exempel inom marknadsföring. Här nyttjar jag CONVENDUMs nätverk väldigt bra.

På vilket sätt bidrar CONVENDUM till din arbetsvardag och karriärsresa i stort?
ZlideOn har varit medlemmar i tre år och vi använder de olika adresserna där CONVENDUM finns på. När vi är ute på kundbesök, delta på olika event och träffa nytt folk. Ibland är det också roligt med miljöombyte och nya ansikten. Då går jag till CONVENDUM på Kungsgatan. Jag är nog på CONVENDUM varje dag eftersom jag är väldigt rörlig i mitt jobb och behöver jag komma in på helgerna ganska mycket.

På vilket sätt bidrar CONVENDUM till förnyelse, innovation och företagande?
Alla medlemmar och företag får möjlighet att träffa nya kollegor, kunder och utbyta tjänster. Det är en stor variation mellan människor och bolag och CONVENDUM sammanstrålar dessa.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev