Be your best: Alexander Pärleros

Alexander Pärleros är en framgångsrik entreprenör som bland annat grundat Nordens största intervjupodd Framgångspodden. 

För dem som inte vet, vem är du? 
Grundare till Nordens största intervjupodd Framgångspodden, bolaget Panc Media och jämförelsetjänsten Pensionera. Jag bor i Marbella med min fru Ida och våra två barn.

Varför valde du att starta eget företag?
Jag ville testa mina vingar. De första företagen gick väldigt dåligt, men några andra har gått väldigt bra. Det har varit upp och ner som för de flesta.

Vad är det viktigaste du gör?
Att vara en röst som hjälper andra röster att komma fram.

Vad är du mest stolt över inom det du gör professionellt?
Jag är mest stolt över att kunna bidra till utveckling och förändring för andra människor, hjälpa andra att våga gå sin egen väg.

Hur ser karriärplanerna ut framöver?
Jag fortsätter med podcasten ”Framgångspodden”. Sedan håller jag på att starta upp ett fastighetsbolag med min fru Ida i Spanien.

Var hämtar du energi?
Från träning, sömn, massage och att vara med barnen. Lägga tid på själv för att orka hålla i det långa loppet.

Idag bor Alexander Pärleros tillsammans med sin familj i Marbella. Genom CONVENDUM får hans medarbetare och podcastgäster i Stockholm en arbetsplats på en central adress med ett stort nätverk och förstklassig service.

Varför trivs du och dina anställda på CONVENDUM?
Nu har jag varit på medlem på CONVENDUM sedan 2019 och CONVENDUM erbjuder alltid förstklassig service. Man saknar ingenting i sitt dagliga arbete på kontoret, allt finns tillgängligt som man kan tänkas behöva. Det är en grym miljö att vistas i. Man kan alltid känna sig trygg i att ens behov i sitt dagliga arbete kommer att tillgodoses av CONVENDUMs personal och övriga kringtjänster.

Får du något utbyte av nätverket som finns att tillgå?
Mina medarbetare som sitter på CONVENDUM har ofta fått hjälp och tips av andra från olika branscher och som också sitter på CONVENDUM.

På vilket sätt bidrar CONVENDUM till din arbetsvardag och karriärsresa i stort?
På CONVENDUM har vi en central plats mitt i Stockholm vilket gör det väldigt enkelt för våra poddgäster att ta sig dit. Vi har också möjlighet att jobba under dygnets alla timmar, det är många produktioner i veckan för oss. 

På vilket sätt bidrar CONVENDUM till en bättre arbetsmiljö?
De företag som sitter på CONVENDUM behöver inte tänka så mycket på hur man förbättrar arbetsmiljön då CONVENDUM gör det för en. Det är en fantastisk och avslappnad arbetsmiljö samtidigt som man får ta del av ett oerhört grymt nätverk.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

 

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev