A happy place to work – Samuel

I vår medlemsundersökning stod det klart att det är vår service som utgör kärna i vårt erbjudande mot våra kunder. ”Personalen är fantastisk! Ligger alltid steget före, tänker proaktivt och är genomprofessionell.” Är några varma ord som har yttrats om vår servicepersonal.

CONVENDUMs mål är att dagligen leverera förstklassig och kvalitativ service. Vi vill att medlemmarna ska slippa tänka på allt som har med kontorsmiljön att göra och enbart kunna fokusera på sin verksamhet.

Samuel Daneberg jobbar som Service- och Conference Manager på CONVENDUM Fleminggatan 18 i det välkända Trygg Hansa-huset på Kungsholmen. Anläggningen kan stoltsera med 5 000 kvm där ca 1 000 kvm utgörs av konferensyta som består av bland annat ett tjugotal mötesrum och en stor hörsal. Här sker alltifrån kortare möten för dagen, till större konferenser som sträcker sig under flera veckor. Samuel berättar hur en vanlig dag ser ut för honom.

Hur ser en vanlig dag ut på Fleminggatan 18?
En vanlig dag på Fleminggatan 18 börjar med det viktigaste. Kaffe. En välbryggd kopp gör de flesta glada på morgonen och är för mig en förutsättning för att ha en bra start. Tillsammans med mina kollegor dukar vi därefter upp frukosten, förbereder konferensen inför dagen och sist men inte minst välkomna vi våra härliga medlemmar. Vi tar alla chanser vi kan för att småprata med våra medlemmar, det är fantastiskt vad människor kan ge varandra energi bara genom att få socialisera sig titt som tätt. Sen springer dagen i väg i all hast, vi tar emot besök, tar hand vår fartfyllda konferensvåning och hjälper våra medlemmar med allt mellan himmel och jord. Vi cirkulerar lokalerna så att alla känner att de trivs och att allt funkar som det ska så att de kan fokusera på sina bitar.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med att vara Service- och Conference Manager på Fleminggatan är att få bygga upp relationer med våra härliga medlemmar. Jag är inte själv om att känna att det sociala utbytet vi ger varandra driver oss med positiv energi framåt som gör att vi blir mer produktiva, gladare och bättre människor. Att få jobba med så många ”bonuskollegor” är helt fantastiskt, tillsammans är vi starka! Många kopplar serviceyrket till en stressig och tuff bransch, men det sättet som vi jobbar med service på CONVENDUM är något helt annat. Att få en symbios mellan en fartfylld och blomstrande verksamhet tillsammans med människor som vill varandra väl är en väldigt härlig vardag.

Vad är nyckeln till en lyckad arbetsdag enligt dig?
Det viktigaste för att jag ska ha en lyckad arbetsdag är mina kollegor, om man är sammanflätade går alla dagar som en dans. Den goda arbetsmiljön som skapas mellan mina kollegor och medlemmar gör att det blir väldigt lätt att ha en lyckad arbetsdag. Kommunikation är nyckeln till (nästan) alla problem och har vi tillit till varandra så löser sig det mesta.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev